December

December

tisdag 6 maj 2014

blöt om fötterna



Idag kan en jubla lite - det regnar och det innebär att naturen kommer bli ännu vackrare men också att det blir mindre P O L L E N!

Men en mår ju inte lika bra som när det är sol och högtryck. Kände redan igår kväll hur det kändes som om jag hade influensa i hela kroppen och rejält trött så det blev inte något tv-tittande och annars så har jag ju följt arvingarna och även deckaren efter men det fanns inte en chans igår att jag skulle orka.

Så det blev tidigt i säng och jag har sovit i mer än 12 timmar - klev upp halv 11. Just nu känns det lite bättre men är lite osäker på hur det kommer bli senare i eftermiddag och jag vill och ska iväg på stickträff idag.

Eftersom jag var på jobbet halv 12 igår så kom jag ju också hem tidigare. Då fixade jag middagen - kokade ris och kryddade om grytan vi hade i förrgår så det blev gott. Sen bakade jag och dottern läste receptet och så satt vi och hade roligt och trevligt i köket och lyssnade och tittade på klipp från olika barnprogram genom tiderna och en sak som slår en är ju att om man lyssnar på många av klipp från Disneyfilmer så kan man ju undra om dom är för barn och många gånger så försvinner mycket av det roliga i en översättning. Tex finns det ett i Nalle Puh där engelskan är poängen i klippet.

Och så hade vi gissningslek - hon spelade upp klipp och så skulle jag komma på vad det var för något och vilse i pannkakan - hualigen vilket program :D

Sonen kom ut till oss sen när vi fikade på nybakade banan och chokladmuffins och skakade mest på huvudet åt oss. Men han drog allt på munnen han med.

Sen strök jag lite, hade en lång klänning jag ska ha idag som behövde strykas och så tog jag lite annat också medan jag höll på. Och nu ska jag in i duschen för att strax vara på jobbet - tiden går fort.

Har hunnit med kaffet och gjort en smörgås med ost, skinka, tomat och senap som jag ska ha i ett smörgåsjärn på jobbet senare. Och kaffe har jag också i en termosmugg. Nu har jag hittat vem som säljer denna otroligt bra mugg som inte läcker när man tar den med. Contigo heter märket och finns bl a hos Enklare liv och Ellos i massa olika färger - nästan 5 dl är den på. Den jag har nu har jag hittat på jobbet - den stod där jättelänge och någon har glömt den vid ett idrottsbesök och när den till sist inte hade någon ägare blev den min.

Och den är flitigt använd.

Men om jag ska erkänna - så skulle jag gärna gå och lägga mig under ett täcke igen. Vila och åter vila så det kanske inte blir någon träff ikväll.

Må gott

2 kommentarer:

  1. Ja väderomslaget är inte snällt mot våra kroppar... Men visst behövs det lite regn.. Men det kan ju regna på nätterna & så kan solen skina på dagarna :-)

    Vilken mysig eftermiddag/kväll du & dottern hade.. Det är guld värt ❤

    Hoppas du orkade iväg på stickträffen & att du har en fin onsdag!
    kram❤

    SvaraRadera
  2. Svar på din kommentar inne hos mig: utredningen går vidare.. TYVÄRR finns det ingen naturlig förklaring till ett så lågt hb i kombination med ett järn som var slut.. Så man måste hitta orsaken... Det är enligt läkarna inget som går över av sig själv utan antingen läcker jag eller så är det ngt som tjuvar blod/järn av mig...
    MEN JUST IDAG ÄR JAG STARK...
    Kram

    SvaraRadera