December

December

måndag 14 april 2014

Solig måndag



Vaknar upp till en måndag med sol - men jag vaknade sent - halv 11 nästan så jag var trött idag och är fortfarande lite småseg. Så det har blivit mer än 12 timmars sömn i natt.

Sitter på jobbet, dricker första kaffet och har kollat igenom mail och annat och planerar dagens upplägg.

Var först på plats idag och lite sur på kollegorna i grannföreningen som haft kiosken tillika samma kök som vi har annars - det står korv i en gryta, korvbröd i en öppnad påse på sidan om, kaffespill, rörigt och odiskat - tycker inte man lämnar så. Och jag vägrar ta hand om det så det får stå på sidan om tills någon annan i deras klubb kommer och tar hand om det.

Möttes av samma en gång förra året och då satte jag upp stora lappar om att lämna köket som man fann det - tydligen är man inte läskunnig!

Ja ja - så saker kan reta upp en men våran nya vaktmästare tyckte som jag och hade när han satte på kaffet då han kom ställt allt på sidan om och jag sa att han inte heller skulle ta hand om det för det är deras sak sen får väl korven ligga där tills det börjar lukta om det så skulle vara.

Vi har inte någon kök/kaffeservering förrän till midsommar.

Dottern var snorig idag och hade lite morgonont i halsen - hon har sovit med öppet fönster och just nu är det höga halter av björk - så antingen reagerar hon också eller så är hon förkyld det visar sig ifall det halsonta håller i sig efter frukost och under dagen. Hon ska ta vovven ut på långpromenaden idag i alla fall. Känns skönt för eftersom jag inte hade tid idag alls.

Sonen var inte pigg heller idag. Han var lite kass i magen men det tror jag beror mer på vitkålen igår än något annat. Det blir pulled pork till middag idag också och jag har även med mig till lunch på jobbet, dock fick jag städa ur väskan jag hade det i för det hade läckt från salladen som tur är har jag mest bara termosar och burkar i den väskan - och en liten nessesär med lite bra att ha saker så jag började jobbet med att torka.

Men trots detta känns dagen ok just nu i alla fall. Helgen har ju varit bra - full med energi och det är bara att hoppas det håller i sig.

Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar