December

December

torsdag 10 april 2014

Sanering


Sitter och pustar ut med en kopp kaffe. Ska åka till jobbet om en halvtimme och jag har hunnit med att båda äta frukost, gå ut med hunden och sanerat mitt vardagsrum - till en del.

Vaknar tröttare än när jag gick och la mig och får kliva upp för att ta näsdroppar på natten och det känns som om det inte släpper och så läste jag bara så där helt appropå om blommor och allergi och må dåligt.

Tänkte då på att det hela började när mina vackra buketter började att vissna och jag har sen plockat bort en del av dom och nu har jag även slängt de sista vissnade kvarlevorna.

Kan ju vara så att dom gjort att jag mått som jag gjort.

Så jag har dammtorkat, dammsugat och lagt filtar i tvättmaskinen som jag haft i soffan.

Kanske blir det bättre av detta - man vet ju aldrig men kanske.

Ska be sonen dammsuga resten av lägenheten när han kommer hem. Ska också bädda rent i min säng i dag tänkte jag - helst skulle jag vilja hänga ut mina sängkläder men det blir inget med det.

Igår var vi på yogan jag och dottern och sen åkte vi och handlade - en ica hade bra pris på köttfärs - svensk blandfärs och vi fick för dagen sista paketet på 1,5 kg så hon ska laga sin goda köttfärssås idag - en stor kastrull blir det och det vi inte äter upp idag ska jag ha i frysen. Sen ska jag dit en annan dag - tidigare och köpa mer för att göra köttbullar. 49 kronor kilot är bra pris.

Det är gråväder idag också. Kroppen känner av det men jag lever då på hoppet att det blir sol till långledigheten i påsk. När jag var på stickträffen undrade en om jag varit utomlands - jag var så brun - jag som bara varit hemma men ute. Men sen när alla andra blivit bruna och ligger på stranden är jag blek i jämförelse.

Och med gårdagens nya rön om hur bra solen är för oss - som om man inte redan visste det - i måttliga mängder förstås så hoppas jag på att få se dan snart igen.

Må gott!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar