December

December

torsdag 3 april 2014

Mycket att välja på



Pollen, förkylning, ME - inte vet jag riktigt vad det är idag men det är inte bra.

Fick ta "vanliga" näsdroppar igår kväll för att kunna andas - annars är det näsdroppar med Kortison jag har och tar som jag får utskrivet av läkaren och jag har använt nasonex i många år utan problem men det jag fått istället är kopia och kan vara därför eller så är det bara så att just nu har jag slitit mycket i näsan just pga av pollen.

Känner mig febrig och jag har ont i lymfkörtlarna när man tar på utsidan av halsen inget när jag sväljer vilket får mig att då tro att det är ME som bråkar med mig.

Men jag tänker inte ge upp idag även om det hade varit nog så gott att lägga sig under täcket igen.

Har druckit te och nu är det stor kopp kaffe som gäller för att försöka få mig lite piggare, full dos av verktabletter har det också blivit idag på morgonen. Det är ju inte alla mornar jag behöver det så idag är det xtra tufft.

Jag kände mig snorig på jobbet och skyllde då på pollen. Slutade redan vid 3 och åkte bara hem och bytte om, fick med mig dottern och tog en skön promenad på 1 timme och när vi kom hem hade sonen gjort middag och sen var det att byta om igen för att åka till yogan.

Igår var det lite provisoriskt - vi var inte alla som brukar gå för hon hade förvarnat om att vi inte kunde vara i idrottshallen som vi annars brukar vara utan vi var i ett gym som var inrymt i 3 olika lokaler intill varandra så vi var väl ett 10-tal men det gick bra och det var intimt och vi fick oss också lite goa skratt och passet var skönt och jag kände mig stark - då så kanske är det därför jag är som jag är idag - för mycket helt enkelt.

Men jag ska som sagt inte ge upp för i kväll ska jag på promenaden med hundgänget och det vill jag inte missa.

Sonen ska få laga mat och jag tänkte vi skulle äta pannkakor idag - har mjölk och ägg att göra slut på. Dottern jobbar extra idag - dubbelpass så hon åkte tidigt och jag får hämta hem henne efter 22 och det är ju som det är för hundpromenaden är i samma by så det blir några timmar emellan men det tar ju bara 10 minuter med bilen.

Solen skiner men det har varit frost inatt - det syns på marken.

Försökte ta kort på min guldklimp - mitt nya smeknamn på vovven - han är guldlysande har jag upptäckt i pälsen. Loppan - du frågade vad det är för ras - en blandras av vad vi vet - labrador och så är det förmodligen någon sorts vinthund i honom. Har adopterat honom från Spanien och han kom till mig i november och jag fick ta bort min förra pälskling i oktober så det gick fort - kanske väl fort tycker många men det var ödet och min förra hade kanske ett finger med i spelet där i sin himmel och visste att matte inte mådde bra utan ny hund att älska och så blev det - och jag och barnen är glada över honom - ett busfrö ibland och sitter inte still bland vitsipporna så jag kan ta kort men vad gör det. 4 år är han och han har ju lärt sig massor på den här tiden han har varit hos oss. Han kommer på inkallning. han kan sitt och nej, du ska stanna hemma men bästa kommandot är nog - gå och kissa när jag släpper ut honom i trädgården och han gör det :D




Tummen och armen mår också bättre idag men det blev inget virkat igår. Satt i soffan och tittade på Greys och det måste vara det sämsta avsnittet någonsin - fattade inget och sonen som också följer detta tyckte detsamma - så nu börjar det bli som det ofta blir med serier som gått länge - dom blir urusla - fantasin tryter väl.

Nu ska jag ta sista slurken av kaffet, känner att tabletterna börjar göra sitt och en dusch är på plats och sen jobb.

Må gott

2 kommentarer:

  1. Jag känner som du, extra trött, näsan droppar trots att jag är tät, ögonen rinner tung i guvuder o ont i halsen... Jag tror på pollen...

    Vilken kul yoga det blev trots allt ;-)

    Ha det så trevlig med hundwalkarna :-)
    Kram ❤️

    SvaraRadera
  2. Har en liiiten förkylning som aldrig riktigt vill bryta ut!! Men är lite trött på att det inte kan kännas på topp nån dag...så jag förstår dig så väl.
    Guldklimpen där, såå söt och gulligt passande namn :)
    Ha det fortsatt gott och ta hand om dig
    Kram Lollo

    SvaraRadera