December

December

fredag 4 april 2014

Fredag



Ögonen rinner, näsan rinner och är samtidigt täppt. Känner mig sjuk samtidigt som jag inte gör det - förstår ni känslan.

Känns som jag har lite feber men varken fryser eller svettas. Nyser och snörvlar.

Så är det pollen eller en förkylning - ja kanske båda.

Men det är fredag och solen skiner. Och igår så var jag på hundpromenaden och det var himla skönt. Hade med mig 2 i följe som var nya och jag tror dom tyckte det var trevligt också. Och när jag gick så kändes det bra förutom att jag fick snyta mig ett par gånger men jag kände mig pigg ända tills jag kom hem i soffan. Satt där sen under en filt och kände mig otroligt trött men sova kunde jag inte göra för jag skulle hämta dottern halv 10. Men sen så blev det sängen och dottern gick också fort och la sig - så trött efter ett dubbelpass. Idag jobbar hon normalpass och imorgon på sitt vanliga schema och så fick hon frågan om hon kunde jobba dubbelpass på söndag och hon sa ja - det är hennes jobbarhelg och någon har slutat och någon har gått hem för att föda barn så det är inte helt lätt att få in vikarier och sånt och dottern har ju ingen heltidstjänst och vill ha mer pengar och då ställer hon upp.

Vi sitter och bevakar biljettsläpp - i november vill hon och en kompis åka till sthlm för att gå på konsert och biljetterna skulle släppas 10 men det verkar vara lite strul för dom kan inte vara helt slut på en timme tycker man - Ed Sheeran är det så vi får väl se vad som händer under dagen.

Skönt att det är helg. Får hoppas att den ev förkylningen försvinner. Och att ev pollen också minskar.

Må gott

1 kommentar:

  1. Krya på dej om det är förkylning.
    Ha en fin helg!
    Kram

    SvaraRadera