December

December

onsdag 2 april 2014

Våren


För ett år sen så var det också hav av vitsippor i vårt otroligt härliga naturreservat - ett av många jag har runt knuten. Här är den lille goe saknade jycken - det är en sån härlig bild tycker jag som jag också har printat ut och har på kylskåpsdörren och också som bakgrund på datorn. Saknar honom.

Men vi har ju nu en ny guld-klimp - tänkte på det just guld för han är guldfärgad i pälsen och en stor glädje och honom vill jag också fota bland ett hav av vitsippor. Det är fullt av dom enligt barnen som gick där igår.

Onsdag och idag var jag som vanligt och tog min mekobalamin och dom brukar ju säga till - nu sticker det - men idag kände jag inte något alls. Och sen in på ica och köpa något att äta på jobbet, det blev frukt och yoghurt samt en kaka till kaffet :D

Tog upp skinksnitzel ur frysen idag som barnen får bestämma vad dom vill göra med - spännande att komma hem sen och se vad som bjuds.

Tyckte det var varmare ute idag än igår - det blåser inte lika mycket idag och jag hoppas verkligen det håller i sig nu och inte blir det regn och åska som fanns på bild på kartan - kanske det kommer inte riktigt upp till mina trakter utan håller sig mer söder ut - men jag vill ju inte att mina vänner där ska få uschligt väder heller.

För imorgon efter jobbet ska jag gå på hundträffen - vi har ju annars träffats på helger men nu blev det en vardag -varför vet jag inte. Och eftersom jag har flexibel arbetstid så kan jag vara med.

Måste också förtydliga - att bilden på spindelsjalen inte var min sjal - jag lånade bilden - min kommer bli kraftigare och röd och jag hade attans så ont i min tumled igår kväll men även i armen - så jag gjorde väl för mycket och jag har ju ändå en kraftig virknål vilket brukar vara bättre än tunna fina - till nästa sjal borde jag köpa en mer ergonomisk virknål - såna finns ju.

Nu - mer kaffe och jobb - får se om jag piggnar till - känner mig seg i dag - det är mycket pollen i luften och jag tar nässpray på kvällen och på morgonen när jag ska snyta mig kommer det blod så näsan är sårig därinne någonstans.

Och det blev inte tv igår heller - orkade inte men det är snart helg igen och det blir väl kanske som det brukar bli - en massa och ingen vila - hahaha.

Nej - skärpning får det bli. Men jag vill se havet av vitsippor i alla fall och kanske även blåsipporna.

Må gott

2 kommentarer:

  1. Du kanske ska köra lite kortisonspray ett tag... Nässpray alltså... Ett tips oxå eftersom jag är nässpray expert efter alla turer med dottern. Detta gäller ALLA nässprayer. Spraya ALDRIG mot mittväggen i näsan utan ALLTID mot yttersidorna i näsan...

    Vad roligt att du kan vara med på hundpromenaden. Tycker era träffar låter jättetrevliga :-)

    Lite kyligt var det på förmiddagswalken, men sedan har vädret varit härligt tycker jag :-)
    Imorgon har du tur med hundträffen, för det ska bli stor sol imorgon :-)

    ha en fin kväll!
    kram ❤

    SvaraRadera
  2. Ja, man saknar de små glädjespridarna! Vad är det för ras på den ni har nu?
    Ergonomiska virknålar... Finns det ergonomiska stickor också? Vet du?
    Kram på dig!

    SvaraRadera