December

December

torsdag 13 mars 2014

Torsdag och snart är det över.


Det gäller att ta vara på tillfällen och idag har jag gått en runda med vovven över ängarna i strålande sol. 2 dagar har jag ju inte kunnat eller hunnit på förmiddagen och igår tänkte jag att det skulle bli skönt att gå efter jobbet så jag blev lite snopen när jag kom hem och ingen mötte mig i dörren förutom katten. Det var helt tomt. Inga barn och ingen hund.

Sonen hade övertalat sin syster att gå ut på en långpromenad för han kände också att han ville ut i vädret och det är ju jättebra men jag blev ju snuvad på det hela :D

Så jag intog kökstjänsten istället. Lagade på känn en god thai inspirerad kycklinggryta. Stekte den i bitar - filén - i med lite red curry pasta, fishsauce en skvätt med sweet chili och lite vatten och så fick det puttra. I en panna bredvid wokgrönsaker och sen nudlar som jag blandade ner i kycklingen - blev jättegott men så tog jag en liten hög till och det skulle jag inte ha gjort - mätt redan men gott och gommen ville ha lite till men magen dumpade som det heter när man är gbp-opad. Aj aj aj.

Idag blir det lasagne - enkelt och redan färdigt från frysen - det är jag och sonen som ska äta - dottern jobbar.

Yogapass igår också - skönt men jag hade druckit alldeles för lite vatten - det känns nu att man behöver mer av vatten när man är varmare - sitter på jobbet utan tjocktröja flera dagar nu. Och det känns tydligt när man ska stå och försöka göra rörelser - det funkar inte helt.

Men som sagt idag har jag gått en runda över ängarna med vovven och det var så skönt och vovven njuter och det är ju sen med sorg man läser att det i helgen ska bli skitväder och kanske tom snö så det är att bara ställa in sig på att det på söndag inte är detta goa väder när jag ska på hundträff med promenad.

Och så hade jag kameran i fickan och kunde ta kort på tussilagon på jobbet. Det står 3 små stackare på en liten kulle.
 Må gott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar