December

December

fredag 14 mars 2014

TGIF



Det blåser rejält idag - och nog har det blåst lite för mycket i mitt tycke i flera dagar nu. Och idag är det lite mer dis, mindre sol och lite kyligare också. Ogillas för jag vill ha mer av sol och värme även om det gör att det blir mer av pollen i luften.

Fredag igen och det ska bli skönt med några lediga dagar. Jag kom till jobbet halvtimme tidigare idag. Körde sonen till tåget som skulle jobba dagtid idag istället för de kvällar och nätter han annars gör. Dottern är hemma och har ledig helg och laddar inför en konsert i kväll - Backstreet boys!

Tog upp fläskytterfilé igår och den har tinat under natten så jag skar den i skivor så att dottern kan steka den sen. Hon har fobi mot att ta i kött och skära i den. Sen vet jag inte vad hon gör till men det kommer bli gott och bra.

Har satt henne på att dammsuga också :D

Så det innebär att jag slipper det i helgen och kan bara roa mig. På söndag är det hundpromend och imorgon - ingen aning - inget planerat - vilket är himla skönt.

När blir en en god vana ett beroende? Frågar dom på radion. Vad har du för beroende som får dig att må bra?

Min hund och det som har med honom att göra och yogan är ju också ett beroende.

Sen att ha insikt om att inte säga ja till allt numera - det är ett måste beroende :D

Sen har jag irriterat mig - på Reinfelt! - Igår så kom ju besked att man inte skulle sänka studenternas pengar med 300:- och att då på frågan bara svara ärligt - vi hade fel som tänkte att det skulle bli possitiva reaktioner på detta - det går inte för en politiker att säga sånt - att erkänna att man har fel utan det kommer en harang som man inte förstår för att gå runt den egentliga frågan och så ett snett leende - han förlorar så på sånt precis som alla politiker. Jag har mer förtroende för någon som kan säga - jag tänkte, jag gjorde, det blev fel.

Och för mig luktar det valfläsk!

Förra fredagen var ju en dålig fredag - jag kraschade rejält och jag sitter nu här i skrivande stund och känner att kroppen börjar bråka och jag vet också att jag inte har värktabletter i väskan - och jag tog ingen i morse så det börjar bli lite jobbigt. Blåser rejält gör det ju som sagt och det ska komma regn i kväll - känns som en repris det också på förra fredagen.

Det ända som är bra med blåsten är att jag har mattor som hänger ute! Och får damma av sig.

Ja ja - alltid är det nåt. Men det kunde ha varit värre!

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar