December

December

söndag 2 mars 2014

Skön känslaEn av de bästa känslorna är väl att ställa sig i en varm dusch när man är svettig och lite frusen! Och har man dessutom en duschkräm som luktar gott så ger det extra feel-good känsla.

Jag har varit ute på 1,5 timme lång promenad och det är ju inte något toppenväder precis men det var uppehåll nästan hela tiden förutom mot slutet då det kom små små droppar. Det gillade inte Spanjoren så han gick där bedrövad med svansen nästan mellan benen.

Mot början då det viftades glatt på densamma. Jag var på hundträff. Det var några från förra gången och några nya. Och lika trevligt som sist och vovven skötte sig, inte alls för skällig även om det kom lite av det också men en av dom nya är en kompis till mig och hon har två tikar - lugna och äldre som gjorde att min också kände sig lugn tror jag.

Trevligt var det i alla fall och tur hade vi med vädret för sen när jag satt i bilen hem kom det mer regn och sen övergick det till snöblandat.

Nu är det några veckor till nästa träff och tänk om man kunde få sol den gången :D

Sov gott i natt när telefonen ringde - dottern som var på väg till tåget, hade gått i god tid men det tog längre än vad hon beräknat så tåget missades så mamman satte sig i bilen och hämtade.

Somnade dock om sen snabbt och vaknade kort till när sonen sen kom hem. Och klockan ställde jag på 10 idag och hade kunnat sova längre kände jag men det hade jag ju inte tid med.

Ska börja med middagen och det blir helstekt fläskytterfile i ugn med klyftpotatis och sås och sallad. Sen ska jag nog baka en cheesecake - capucinodito som jag hittat recept på.

Sonen åker och jobbar vid 5 och för oss övriga två flickor väntar yogan.

En bra söndag och ryggen mår bättre - jippi - må det hålla i sig

Må Gott

1 kommentar:

  1. Där kan jag verkligen hålla med dig och som pricken över i:et blir det att till sist smörja in sig med en riktigt skön och väldoftande hudlotion!! :)
    Härligt att du känner dig bättre...alldeles uuunderbart.
    Ha det fortsatt gott vännen
    Kram Lollo

    SvaraRadera