December

December

lördag 1 mars 2014

Relaxa



Jag har lyssnat på min kropp och inte gjort mycket idag. Har inte ens varit ut med hunden - jag deligerade bort det till sonen. Lite bättre i ryggen men långt ifrån bra. Elände är det!

Har dock varit utanför dörren då jag körde dottern till sin kompis och vi stannade vid ica och hon köpte godis och jag lite - ja alltid mjölk och sen teryakisås.

Den - teryakisåsen - använde jag på laxbitar och lite sesamfrön på och skjuss in i ugnen, ris och sallad till - gott i gott gott.

Jag har legat mest i min säng, slötittat på tv och nästan somnat men inte lyckats med det tyvärr även om jag var bra nära.

Sonen är också på vift - är med en kompis i stora staden och tar en öl. Gör han rätt i tycker jag - dom är inte ute så ofta utan träffas mest hemma hos varandra men ibland är det ju bra att vidga sina vyer också.

Dottern visste inte om dom skulle vidare efter att ha käkat hos kompisen och tittat på mello.

Jag har också tittat. Mina favoriter detta år har varit hårdrocken och idag var outtrigger bättre än ammotrack och sen är jag ju väldigt förtjust i Tiffany Persson - synd att hon inte varit med tidigare och mer.

Nu är det Irene Huss och jag ska lägga mig och se om jag ska titta på den - tror jag sett detta avsnitt förut men är inte helt säker. Inte helt säker på att jag orkar heller.

I morgon ska jag på hundträff och det ska bli kul. Vädret är nog detsamma som idag - trist och grått och blött men det får gå och vovven behöver bli trött för på kvällen kommer han få vara ensam då jag och dottern är på yoga och sonen ska jobba.

Det går bra det lilla vi lämnar honom men det känns bättre för mig om jag har gjort min plikt som hundägare innan jag lämnar honom.

Idag har han fått roa sig med en sån platsboll med hål i som jag fyllde med bitar av korv och den åkte runt här i lägenheten så det stod härliga till - men han tycker det är kul i alla fall.

Jag fick hicka nyss och jösses vilka blickar jag fick av honom. Det så ut som om han tänkte - gu så konstiga ljud du gör.

Nu vill jag ha reklam så jag kan gå på toan och göra mig nattklar. Sovklockan har ringt för länge sen.



Må gott

1 kommentar:

  1. Vad BRA att du tagit hand om DIG idag... Man behöver sådana dagar ❤️

    Vad roligt för både dig o jycken med hundträff :-)
    Du är som jag känner en skyldighet att göra det så bra man kan för hunden :-) ❤️

    Irene Huss hade jag sett tyvärr så jag har kikat på En gång i Phuket :-)
    Den har jag iof oxå sett men ÄLSKAR David Hellenius & Peter Magnussons humor :-)

    Hoppas du mår ännu bättre imorgonbitt får en bra söndag :-)
    Kram❤️

    SvaraRadera