December

December

lördag 1 mars 2014

1 dagen på vårmånaden

Förr kallades mars för vårmånaden - men fy attan - det känns inte alls som vår idag - ja det är ju inte kallt och snöigt men blött och trist och ruggigt.

Och man får ingen som helst längtan att gå ut.Mars är väl också en nedräkningens månad - sen är det ingen återvändo. Milstolpen är nådd.På radion pratar man om att den milda vintern och att det kommer att bli mycket av både fästingar, mördarsniglar och getingar. Isch.

Fick löst melodikrysset idag också - första gången på - 1 månad. Nästa vecka börjar det tidigare igen - men bara med en halvtimme.

Ryggen är som ett blåmärke fast osynligt. Det är fortfarande ont i bröstryggen och det går fram emot bröstmuskeln - rejäl tietzes - men inte lika illa som igår i alla fall. Jag stod länge i duschen igår. Satte duschmunstycket på kraftig stråle - har olika lägen och hett vatten som var som en massage och sen smorde dottern in mig med liniment och så gick jag och la mig men somnade inte på en gång utan tittade på Babben innan jag tog av mig glasögonen.

Sen har natten varit bra, vaknade till när sonen kom hem och sen vaknade jag strax innan 7 och var jättetrött men somnade inte till igen förrän någon timme senare, vaknade dock innan jag hade ställt klockan - 09:45.

När jag satt här vid köksbordet kom den lilla grå katten som jag haft på besök förut. Har aldrig sett den på så när håll, den var precis utanför fönstret och där står en pall på en annan så den är i jämnhöjd med fönsterbrädan. Det stod där och tittade storögt på mig, tuffsig och liten och jag undrar vems det är. Min katt satt på motsatt sida och var allt annat än glad över att det satt en annan katt där - massa ljud kom ur honom men han kunde inte ställa sig öga mot öga för det är för mycket saker i vägen så jag vet inte om den andra katten la märke till honom då han stirrade så frenetiskt mot mig - såg lite rädd ut.

Lördag och egentligen inget på schemat. Ska jag baka, ska jag lägga mig och vila eller vad ska jag göra. Tror jag ska lägga mig en stund till faktiskt.

Må gott

1 kommentar:

  1. Skönt att det är lite bättre i ryggen.. :-)

    Ta du en lugn skön lördag & pyssla om dig själv :-)
    Kram

    SvaraRadera