December

December

söndag 9 februari 2014

Heja Sverige



Sitter nyduschad och fått ta min dator i besittning. Sonen som annars brukar låna den är och jobbar och om en stund väntar yoga för mig och dottern och det är så skönt att få duscha innan ett pass och mjuka upp cirkulationen lite med värme - sen kände jag mig lite svettig och eländig så det var dubbel go känsla.

Det har varit en bra helg, inte gjort så mycket, ingen städning förutom in och ur med disk, inte en massa andra roliga men energitagande sysslor har jag heller utfört - jo jag har bakat muffins idag men det tog en halvtimme.

Det blev lite sent igår för jag hämtade dottern på jobbet vid 9 och sen tittade jag på Irene Huss på 5:an och i morse körde jag dottern till jobbet - hon började 7 men det tar knappt 10 minuter en väg så det går ju snabbt men bussarna går så dåligt - i dag skulle dom inte börja förrän halv 9 och det funkar ju inte men hon fick idag reda på att en som hon jobbar mycket med bor i närheten och när det passar kan hon åka med henne -så skönt! Annars har hon tänkt att cykla när vädret tillåter och sen borde hon ta klart sitt körkort.

Jag rastade vovven och åt lite frukost och sen lag jag mig och somnade om och sov till halv 12 - skönt.

Känner mig lite piggare och värken är lindrigare men jag har fortfarande feberkänslan kvar i kroppen - ogillar!

Men det ska bli skönt med lite yoga och sen hem, lägga mig och sova ut imorgon. Inga klockor behöver ställas - kan vakna av mig själv.



Idag blev det söndagsmiddag med helstekt karré, sås på skyn och vitlöksstekta champinjoner, sallad och klyftpotatis - riktigt gott.

Har sett slutet på skidåkningen både igår och idag när Sverige tagit Silver - igår var det inte lika pulshöjande som idag - jag fick nästan huvudvärk efteråt av anspäningen - jag hoppas det håller i sig nu resten av skidtävlingarna också.

Melodifestivalen är ju en sorg för sig - jag gillade gruppen som var lite Green Day över - där farfar är Benny Andersson men dom gick ju inte ens till andra chansen. Måtte det bli bättre.

Så helgen har tagit slut och det väntar en ny vecka och jag hoppas att den kommer bli bättre än de två senaste.

Må gott


1 kommentar:

  1. Festivalen var verkligen inget vidare i lördags....
    Vi kollade oxå på Irene Huss. Jag tyckte det var bra & riktigt spännande :-)

    Din dotter & min dotter "sitter i samma båt" de har nära till jobbet men inget körkort & det går inga bussar på helgerna... Tur att de har så snälla mammor.. Jag hoppas bara de förstår hur snälla vi är egentligen ;-)

    Hoppas du får en riktigt bra måndag!
    kram

    SvaraRadera