December

December

onsdag 26 februari 2014

Hallå Solen var är du?

Onsdag och det är än så längen ingen sol - kanske kommer den igen längre fram på dagen och jag tror inte det blir något regn - ser liksom inte så ut.

Och hör på nyheterna att vasaloppet är i fara pga tidig vår. Och igår utanför husväggen hos en tant vi var hemma hos igår på stickträffen så var hennes rabatt alldeles full med krokusar och snödroppar.

Det är lite ur-led för det är ju fortfarande februari.





Men det är ljusare ute på min täppa för igår var kommunen här och tog bort lite träd och sly hos grannarna - dom var ju hos mig förra året eller var det två år sen? Och det ser bra ut - hoppas dom kommer tillbaka och tar några till - försöker se om dom kan vara i närheten så jag kan säga till dom att ta ett speciellt krokigt träd som skymmer solen på em hos mig - vore toppen.

Vi hade trevligt igår igen hemma hos på stickträffen. Hon som vi var hos älskar att baka och hade gjort så goa bröd och genast vill vi ju ha recepten så hon skulle maila dom. Mycket prat, skratt, lite allvar, stickning och andra handarbeten och 3 timmar flög iväg.

Innan hade jag varit på ica och handlat lite som tagit slut och det blev lövbiff köpt i storpack så idag får det bli något av detta.

Dottern är på jobbet, sonen sover och ska jobba i kväll/natt och det är dagen för injektion och dagen för yoga.

Igår fick jag också svar på mina labbprover och allt såg bra ut förutom ett prov som jag ska ta om. Låg högt i folat och kan ju bero på att jag var utan folacintabletterna ett tag.

Idag ska också kontoret helt städas ut och vi får sitta provisoriskt ute i ett stor rum. Idag kommer målaren och sen mattläggaren och igår kom gardinkillen en vecka fel och nya möbler är på G. Så tjusigt det kommer bli.

Men jag är seg. Ingen promenad idag blir det - det sköter sonen om. Jag hinner inte om jag inte hade klivit upp flera timmar tidigare men det orkar jag inte. Och jag har ont. Igår kom den där värken på mina handryggar och så känns det på framsidan där foten övergår i fotled och ben. Ja alltid är det nåt.

Men va ska man göra - knapra i sig ett piller, försöka efter bästa förmåga att gilla läget.

Må gott

1 kommentar:

  1. Mysigt att du kom iväg på stickträffen :-)
    Vad härligt att det blommar i rabatterna :-)
    Det är en skön tid vi går tillmötes nu :-)

    Bra att du kan ta hjälp av ungdomarna med vovven.. Skönt att slippa gå när kroppen kärvar..

    Vi har haft gråväder o regnskurar idag..

    Ha en godnatt!
    Kram ❤️

    SvaraRadera