December

December

tisdag 25 februari 2014

Jippi - en dag till

Herre jösses - det är sol idag också! Man kan inte tro det är sant. 2 dagar på rad så jag ska snart ge mig ut och gå med vovven trots att jag egentligen vill dra täcket över huvudet för jag är så, så, så otroligt trött. Är helt urlakad.Det är väl för att jag trotsade fibrolagarna och städade och satt uppe och tittade på tv i helgen. Då får man sitt straff.

Hann rätt mycket på jobbet igår - skönt och när jag kom hem så lagade jag en del av maten. Kycklingen var skuren och marinerad så den la jag på en plåt med bakplåtspapper och in i ugnen. Jasminris fixades och så gjorde jag jordnötssås och så i en gjutjärnsgryta hällde jag i olja och så friterade jag vårrullar. Det blev väldigt gott - kom dock på att jag missade fish-sauce i jordnötssåsen.

Sen plockade jag medan jag lyssnade på boken och fick lust att göra muffins med kardemummasmak som jag hittat recept på i samband med semlor - man gör cupcakesemlor - på samma sätt som semlor men med muffinsen istället - blev gott men jag blev himlans mätt så jag kunde inte äta så mycket och hade kanske inte lust egentligen redan från början - man blir ju mätt av bara bakandet men ungdomarna kom ju fram ur sina hålor.

Satt i soffan och stickade - ville påbörja mitt 2:a av benvärmare hemma istället för att göra det borta då jag idag ska på stickträff igen. Så det var ändå en lugn kväll och jag borde må bättre men outgrundlig är fibrons vägar.

Må gott

1 kommentar:

 1. Du betalar nog för att du gjorde ett storstäd i helgen...
  Hoppas du kunnat slappa idag...
  Under bart att våren verkar ha kommit hit :-)
  Det låter spännande med dessa muffins som semlor-.... låter gott :-)

  Hoppas du får sova gott inatt!
  kram<3

  SvaraRadera