December

December

söndag 19 januari 2014

Långpromenad

Monica Gustafsons foto.

Söndag, sol!!!!!!!!!!, lite blåsigt och vintrigt bitigt men skönt så jag och dottern åkte till spåret i skogen och gick en långpromenad med vovven.

Det är populärt område och här och var finns det grillplatser där barnfamiljer hade mys och grillad korv luktade över skogen.

Parkeringen var full så det var många som valde att ge sig ut denna härliga vinterdag.

Vovven fick gå i långa spårlinan och kunde springa fram och tillbaka men gnällde ibland så jag funderade på om han tyckte det var lite kallt om tassarna kanske - men kroppen var varm under täcket.

Hemma skulle han få något gott och jag tog fram en dentastix och nu gick den ner utan problem - det har varit lite si och så med den från början.

Själv har jag fikat kaffe och ätit fruktsallad som dottern gjort ihop med kesella - nyttigt och gott så här efter en promenad.

Så då passar det ju bra att jag ska baka en nöt och kolapaj till kvällens efterrättsmys. Middag blir samma som igår.

Dottern är väldigt i valet och kvalet om hon ska med på yogan idag eller inte - det är ju handboll på tv'n men det är det också på onsdag och den matchen tror hon är bättre än kvällens.

Hon är också lite pirrigt nervös för imorgon börjar hon på nya jobbet!

Natten som varit var inte bra - har sovit jättedåligt och tog ingen insomningstablett för jag trodde dom var slut men så såg jag att det fanns någon kvar men den får jag spara tills ikväll och imorgon ska apoteket besökas.

Lite ont i ben och fötter har jag - har ju promenerat längre än på länge den sista veckan men det är också så skönt att göra det så jag står ut med den - eller försöker i alla fall men på höger fot är det som om jag har en elefant som använder den som en studsmatta och hoppar och hoppar för det är stötvis värk.

Och nu ska jag ha lite kökstjänst, lyssna på boken jag började på igår och baka nötpaj och jag tror jag ska sätta en matbrödsdeg också medans jag inväntar kvällens begivelse - yogapasset.

Må gott




1 kommentar:

  1. Hoppas det blev ett bra Yoga besök :-)
    Följde dottern med?
    Den tär pajen lät förförisk god... har du det receptet i din receptblogg?

    Härligt för vovven att kunna springa i långlina :-) Det verkar vara ett riktigt mysigt promenad/friluffsområde :-) Grillad korv är som bäst över öppen eld en vinter dag :-)

    Kram ♥

    SvaraRadera