December

December

tisdag 7 maj 2013

Sommarvärme
Det blev en väldigt skön promenad i vårt skogsnära friluftsområde med löparspår kors och tvärs och i olika längder. Solen glittrade vackert i sjön. Jag har många sjöar runt mig där jag bor. Och åar. Det är ju inte så väldans länge sen som jag gick där och det var tjock is på den.

Åkte dit efter jobbet för att barnen skulle få springa igen - det gäller att smida medan järnet är varmt. Torsdag ska vi dit igen sen så kanske dom är mer självgående och inte behöver piskas och kan springa i närområdet.

Men även mamman njuter av att gå där så egentligen är det inte så stor uppoffring.

Dottern hade gjort köttfärssåsen - lika god som alltid - hon har speciell touch när det gäller den. Sen blev det spagetti till.

Vi hade funderingar på att åka och handla men vi skjuter det tills imorgon och tar det i samma veva som när vi ska på yoga. Känns att det är länge sen. Förra onsdagen var ju röd.

Men det har ju varit en sån härlig dag. 25 grader visade termometern i bilen på tidigare. Man kan ha dörrarna på vid gavel och det är bara så skönt.

Men det ska regna imorgon säger dom, regn och skurar vad nu skillnaden är egentligen sa dom på radion.

Inga gubbar har kommit för att påbörja inför målningen - man kan ju undra vart dom tog vägen!

Solen lyser mig rakt i ögonen här där jag sitter i köket. Men snart så döljs den bakom bladverken som sedan igår vuxit - det går fort.

Men sol, värme gör en dåsig och jag är trött och ska inte utnyttja kvällen så mycket mer än hänga en tvätt innan jag kryper till kojs och får min törnrosasömn.

Må gott

1 kommentar:

 1. UNDERBART är ordet.. Vilken fantastisk dag :-)

  Låter som ett finfint strövområde.. vackert med vattnet :-)
  Jag tror inte du behöver piska ungdomarna.. jag tror de njuter av springandet på samma sätt som du & jycken njuter av promenaden...
  Jag "tvingade" ut min dotter i solstolen med en läxbok idag. Hon satt i typ 2½-3h hon är grisskär nu.... Vems felet är? Ja mitt såklart :-D Men jag ser att hon tycker det är härligt att inte vara likblek i sjukdomen... & D-vitamin behöver hon tanka :-)

  Hoppas du får sova gott inatt!
  Kram

  SvaraRadera