December

December

tisdag 7 maj 2013

Otroligt!



Det vi i år väntat på sååååå läääänge!

Den är äntligen här. I alla fall idag också.

Byxor som slutar under knäna, kortärmat. Lämna hemmet utan att ha tjock tröja med sig. ankelsockar för fötterna har inte vant sig att vara utan strumpor i skorna.

Jätteskönt!

Men morgonen var seg. Jätteseg och jag kom iväg för att gå dottern till mötes rätt sent så det blev ingen långrunda innan som jag tänkt.

Inte heller blev det grötfrukost. Det blev hårt tunnbröd med messmör och kaffe.

Märkte redan då att jag var för varmt klädd. Joggingbyxorna i trikå är lite för varma nu. Och t-shirt under vindjackan - hade klarat mig med ett linne.

Det blev dock en skön liten promenad och det på 30 minuter i alla fall.

Hemma drack jag smoothie och sen in i duschen, på med solskyddskräm och ut i trädgården och solskenet i närmare 2 timmar. Då är det skönt att leva!

Lunchen - stekte upp fläskpannkaka smakade gott utomhus och termometern visar 20 grader i bilen när jag åker till jobbet.

Men som vi sa jag och dottern när vi satt ute - det är ju en månad sent.

Jag har planerat för barnen. Vi ska åka upp till spåret efter jobbet och jag ska gå och dom ska springa. Dottern hade tänkt samma tanke och jag talade också om planen för sonen innan han stack i morse. Allt för att dom verkligen ska komma igång med sin löpning. Dottern ska göra middag så den är klar när vi sen kommer hem igen. Köttfärssås och pasta får det bli.

Sen ska vi försöka hinna med att åka till klädbutik för att köpa nya ankelsockar. Dottern vill titta på somrigare byxor och jag behöver verkligen en ny bh som är hudfärgad nu när man går till att ha ljusare kläder.

Ja det blir en fullspäckad dag. I morgon varnas det för regn igen.

Otroligt är ju också nyheten från USA där man hittat 3 försvunna flickor efter 10 år. Man kan ju knappt fatta det. Men det är nog väldigt ovanligt och samtidigt så kommer nog många som inte har samma tur att ändå få nytt hopp om sina försvunna.

Ove - ja han kommer nog vinna mitt hjärta till slut vad jag kan förstå men han är ju en grinig gubbskrutt som verkligen kan reta gallfeber på sin omgivning. Jag har bara kommit några kapitel in i boken.

Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar