December

December

onsdag 22 maj 2013

Sjung allt vad du kan!



God Morgon mina vänner! Det är i dag mitt i veckan - ja arbetsveckan i alla fall. Onsdag, lillelördag eller vad man nu vill kalla den.

Det är blött ute i dag, det regnar stilla sommarregn och min altandörr sin vana trogen den här årstiden öppen och utanför i något av alla de träd jag är omgiven med sitter en fågel och sjunger för högan hals allt vad den kan!

Och just nu är det entonigt pipande men nyss var det mer vackert. Och så bryts det av av kråkkrax också mitt i. Samt lite annat kvitter.

Det är rätt njutningsfullt och priviligerat att ha det såhär. Hade ju kunnat bo så mycket sämre.

Min morgonvana trogen är att nu är gröten uppäten och kaffet har jag också snart hunnit med. Stor kopp tar sin tid. Men jag har ju inte bråttom - bara lite för jag ska vara på vårdcentralen och ta min injektion idag klockan 11 och sen blir det akupunktur.

Jag fick bokat en tid också en onsdag när jag åker hem till jämtland om 10 dagar. Det går fort och vi är också väl medvetna om att den veckan också kommer gå väldans fort.

Onsdag som sagt. Och idag är det också yoga på schemat och jag hoppas den går lika bra som förra veckan. Ska dricka mycket vatten.

Dotter och son är hemma hos sin pappa. Sonen kom förbi och åt middag och sen använde han min jobbdator för den har word för att skicka iväg en ansökan om jobb. Vore så himla gott om han kunde få det jobbet för det ligger bara ett stenkast från där vi bor. Ett lagerjobb och han är färdig med sin lagerutbildning v 25.

Vi har också fått reda på för dotterns räkning att man ska öppna ett nytt boende och nu gäller det att hålla koll på rekryteringar. Det är cheferna som är först ut och sen kommer väl övriga personalen. Vore också himla käckt om hon kunde få ett fast jobb på heltid.

Läste att igår var det höga halter av ek och jag var mer irriterad i ögon och näsa än vad jag varit tidigare dagar. Så det är kanske eken som är min största ovän i pollenvärlden.

Regnet eller lågtrycket för ju med sig att det värker lite mer i kroppen. Natten var sådär, sov 6 timmar, vaknade och var vaken ett par där i vargtimmen för att sen somna om i några timmar till.

Ska fortsätta min morgon med en dusch, klä på mig, gå en runda med jycken för att sen åka iväg och göra mina ärenden för sen jobba och så har denna dagen gått.

Men som sagt - jag hoppas den avslutas med en skönt och bra yogapass

Må gott

1 kommentar:

  1. *håller tummarna för sonen* det vore ju helt perfekt med det jobbet :-)
    Vore ju bra för dottern med fast jobb oxå såklart, men hon har iaf ngt att fördriva tiden med :-)

    Gråväder här i Thn idag & det kommer nog snart att börja regna... Fick tända lamporna förut...

    Ha en skön yogastund & en fin onsdag!
    Kram

    SvaraRadera