December

December

tisdag 21 maj 2013

Tisdag



Det luktar så gott nu när man är ute, det är full aktivitet bland blommor och blader som gör en så glader. Häggen står i full blom och syrenen är på G, I spåret ser jag när jag varit där att liljekonvaljerna också har börjat knoppa.

Dock smolk i glädjebägaren - jag tror mina 2 klematis inte klarade sig i kylan, Dom ser helt döda ut och jag fick ju klippt ner den ena inför målningen och det finns inget liv i det som är kvar - trist.

En härlig morgonrunda blev det idag - går ju en runda innan jag kommer förbi där dottern jobbar och sällskapar med henne hem. Det är kvavt och klibbigt så det kan ju kanske regna eller så har vi detta klibb hela dagen.

Såg att nu är det kvigor där jag brukar gå över ängarna. Undra om årets utsläpp är snälla, glada ditos.

Inga målare i sikte idag heller - förstår inte hur detta arbetsschema ser ut, det är ju väldigt många dagar då det inte händer ett dugg här utanför.

Har ju en lista som är inför resan och en ny sak har jag kommit på och hittat att det finns att köpa - det är fläkt som man kan ha extra i bilen som man stoppar i cigarettuttaget och kan ha i baksätet. Himla käckt om det blir väldigt varmt för någon ac är inte min bil beskaffad med.

Gick och la mig i mina mått sent igår. Strax innan 9, Dottern började jobba kvart i 8 och vi var på affären först. Hon behövde någon frukost till jobbet och så fylldes min kyl på med ägg och mjölk så det blir nog pannkaka i mitt hem idag. Sonen ska titta förbi för han vill ha hjälp med att skicka in en jobb ansökan.

Dottern är rätt trött nu på sallader och annat. Vi har ju som bekant detoxat. Skickat kolhydrater efter frukost i form av potatis, pasta och ris. Det går bra tycker jag men dottern tycker det är jobbigare. Inte hungrig eller nåt för vi äter ju men sockersug har hon. Så igår köpte vi mörk choklad.  70 procentig.. Gott för jag tog en bit också.

Och mörk choklad är ju så bra för mycket i kroppen. Gäller att ta fasta på sånt!

Pannkaka faller väl inte inom ramen för det nyttigaste eftersom det innehåller mjöl men det är gott.

Och vi är inte så stenhårda men lite och dottern har sprungit eller gått nästan varje dag så hon gör framsteg.

Natten var god. Somnade och sovit gott ända till jag vaknade vid 7 tiden. En nackdel med att ha fönstret lite öppet är alla ljud som kommer utifrån och in till mitt sovande öra.

Nu väntar en dusch och jobb.

Må gott











2 kommentarer:

  1. Här har häggen nästan blommat över (och börjat lukta kattpiss!), och syrenerna blommar för fullt. Även äppleträden har fått blommor. Liljekonvaljer längtar jag efter, men det var länge sedan jag såg riktigt många av dom. När jag var barn var hela skogsbacken hemma vid fylld av dom och det doftade underbart.
    Ha en bra dag. Kram.

    SvaraRadera
  2. Här har björkarna börjat slå ut,först nu. Tänk förra veckan hade vi några snöfläckar kvar... Men nu verkar det som sommaren har kommit på riktigt♥

    Ha en fin kväll!
    Kramen♥

    SvaraRadera