December

December

söndag 26 maj 2013

Så är helgen slut!



Har gått och väntat halva eftermiddagen på detta - regn - men det kom några droppar bara fast det finns ju timmar kvar på denna söndag.

Fick en stund i solen i stolen med korsord och kaffe - det var skönt men det blåste rätt bra. När dottern sen vaknat och vi båda gjort oss iordning så åkte vi till centrum för att kolla efter något bra som vi ska ha studentpresenten i.

Jycken var med så därför parkerade jag i parkeringsgaraget där det är svalt och skönt och dom hade införd ny taxa - första timmen kostade inget och vi skulle inte behöva en hel timme så det var ju gentilt.

Och när vi kom upp från garaget så var det första vi såg en alldeles ny affäre. Där fanns det mesta på en liten yta tror jag och inte så dyra saker - en prylaffär men vi hittade inget där men i en annan så blev det köpt en sak och så blev det ett kort också.

Sen åkte vi mot pappan och jag svängde först in på ica - vitlök! Och en glass :D

Dottern lämnades av och jag tog en promenad med jycken och min glass och då sken fortfarande solen. Skönt var det.

Gjorde middag - stekte kotletterna skurna i små bitar i vitlök och sen åkte sparris och couscous ner i pannan. Och efter maten blev jag så trött att jag gick och la mig ett par timmar men jag somnade inte.

Och till sist klev jag upp och har bakat pizzabullar och satt på en tvätt - pizzabullarna ska vi ha som matsäck på resan. Köpte färdig pizzadeg och så på med tomatsås, ost, oregano och bacon som jag finstrimlat och stekt och låtit rinna av i en sil - det är rätt mycket fett som rann av.

Tvätten är snart klar den med och klockan börjar gå mot 19:00 och det är snart läge för sängen.

Jycken har också smaskat middag - igår var han inte så bra, hittade honom ute och det skummade ur munnen och sen fick han upp mer slem - så jag undrar om han fått i sig en snigel eller nåt när han var ute och inspekterade sina ägor på morgonen.  Det gick inte locka med något men sen efter en stund så gick både korv och frolic ned men matlusten var sådär ändå men nu har han ätit och skålen har slickats ren. Nu har jag han vitaminer i maten och så har jag piffat upp den med gröna ärtor och köttkorv också.

Och så var denna helg slut. En vilsam sådan men ändå känns det som om jag skulle behöva fler vilodagar. Får försöka ta det lugnt hela veckan så att nästa vecka blir så bra som möjligt.

Egentligen är det inte så mycket kvar - det ska mest packas. Sen kommer båda barnen hem imorgon och jag förväntar mig hjälp.

Det som är största saken är ju att jobba och åka ner till Gottfries på en och samma dag - det kommer bli en lång dag och läkarbesök även om dom är bra tenderar att göra mig helt slut.

Men då är då och nu är nu.

Må gott




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar