December

December

torsdag 4 april 2013

Om det ändå vore kvällen



Jag sitter och hickar - och det är en sån kraftig hicka som rister i hela kroppen och gör ont. Håller andan för att se om det hjälper.

Och jag är mätt!

Dottern lyckades igen med sin köttfärssås - förstår inte vad hon gör för skillnad egentligen eftersom det är jag som lärt henne men det är alltid så god. Det måste vara handlaget i omrörningen. Precis som när sonen gör kladdkaka så är den alltid på något sätt alltid mycket bättre än när jag eller dottern gör den.

Satt på jobbet och tänkte att jag skulle åka vid 4 för att lämna ut lite flyers när jag kom på att jag skulle kolla när dom stängde och det gjorde man klockan 4 så där vid halv fick jag brått med att stänga ner och  plocka ihop datorn.

Men jag hann och det kändes bra och jag fick även satt upp en lapp på eget bevåg på en anslagstavla jag hittade.

Så jag var hemma tidigt idag. Men innan så åkte jag förbi det ena ica för jag hämtade aldrig sonen - han blev nerkörd. Så jag köpte kycklingfilé för 39.90 för en påse Ivars. Så imorgon ska vi äta kyckling.

Och så blev det en till frysen också. Mjölk åkte också ner i varukorgen, 1 pkt jäst ifall jag skulle vilja baka i helgen och så Allas veckotidning men krysset som är favoriten löser jag inte förrän dottern är med.

Sitter och försöker komma på hur jag ska hålla mig vaken en stund till. Hade kunnat gå och lägga mig vid 5 men någon måtta får det ju ändå vara men jag är väldans trött och jag är lite orolig över att någon av samma bacillusk som dottern har mött även har hoppat på mig. Lite ont i halsen.

Jag har en tvätt att hänga och det kan ju ta en kvart. Disken är gjord och snart är jag också färdigbloggad så då har jag slagit ihjäl en timme. Men ändå tidigt för sängdags. Hade varit annat om det varit vinter och mörkt då känns det mer legitimt.

Så nu betalar jag för senaste nätternas sömnbrist.

Men det är ju fredag imorgon - så skönt!

Må gott

1 kommentar:

  1. Ibland är det extra gott att äta ngn annans mat :-)
    Hoppas du får sova riktigt gott inatt :-)
    Kram

    SvaraRadera