December

December

onsdag 17 april 2013

Och så blev det kvällen i dag också
Så går denna dag mot sitt slut och jag känner mig också slut.

Gott med yogapass men trist att det gjorde så ont i vissa rörelser pga axlarna. Men ska väl få ordning på dom så småningom hoppas jag.

Det blev som sagt inte så mycket gjort i dag efter mötet och jag satte mig ute en stund och fikade, sen bytte jag kläder för att ta jycken på en promenad. Kände mig rastlös.

Lite blåsigt men skönt ute var det och när jag kom hem förberedde jag middagen. Hade tagit upp kycklingfiléer som jag stekte i ugnen med curry och vitlök. Till detta hade jag harricot verts och valnötter som jag stekte i panna. Kändes helt tillräckligt och gott är det också men magen protesterade lite.

Pratade med grannen väggivägg - dom hade fått en liten flicka. Nu låg hon nerbäddad i vagnen så jag såg henne inte och jag sa att hon hörs inte heller - VA! hon som har såna röstresurser sa mamman - och bad oss säga till om det blev för mycket oljud och jag har kollat med sonen ifall han som har sitt rum - det enda rummet i lägenheten som har gemensam vägg om han hört något men det har han inte gjort. Pratade också med stolt mormor.

La mig på soffan och lyssnade på boken och väntade på att dottern skulle komma hem och det märker jag på jycken när hon gör för han blir ju alldeles till sig när han sitter i fönstret och ser henne komma.

2 kassar och en tavla under armen hade hon efter en dag i Ullared. Hon fyndade tavlan, köpte fina krukor med såna där blommor som ser ut som bollar i plast som hon ska ha hemma hos pappan - blommorna alltså för där är det inte så bra med levande växter för dom hinner vissna om hon inte är där och vattnar. Sen hittade hon bikinis och en fin klänning plus att vovven som är hemma hos pappan får hundgodis som var beställd. Vi sa innan hon åkte att - nej vi avstår detta och vi har också även om det är himla billigt med en stor påse levergodis.

Men hon hittade en sele till katten som vi ska ha när vi åker till norrland. Det går ju inte släppa ut honom för då går han säkerligen vilse och så var vi utan katt.

Åkte förbi apoteket och hämtade ut naproxen som min läkare fick skriva ut idag. Dom tycker jag är bra och speciellt för att dom är antiflamatoriska och så får också dottern några i månaden när hon har mensvärk.

Jag fick själv naproxen när jag var ung och hade mens och min pappa som alltid ofta hade ont i sin rygg fick dom utskriven för ryggen och tyckte det var himla konstigt att han fick piller som jag också fick - för tjejbesvär.

Sitter med en kopp te - kvällsro och ätit knäckebröd med ost. Vi var förbi ica för dottern ska ha med sig lite fika till jobbet imorgon och det var bra pris på herrgårdsost och den biten var stor så nu är den delad på mitten och jag brukar oftast köpa prästost men sista gången var den så lagrad och smulig och inte alls rolig att skära så den ska rivas för att ha i en sås istället.

Och så väntar sängen och förhoppningsvis en god natts sömn - sa på mötet att jag hade vaknat x antal gånger i natt och hon sa - ja det var nog anspänningen inför dagens möte. Och det är ju över så då borde jag kunna få sova riktigt gott tycker jag.

Dottern ska vara på sitt jobb klockan 9 imorgon och det passar ju bra att jag också då kliver upp och tar mig en skön promenad och sen tar det lugnt och skönt innan jag åker och jobbar. Har en del att stå i, imorgon. Funderade på att ta fram datorn och kolla mailen och jobba lite hemifrån men jag avstod. Bättre att vara ledig när man bestämt att vara det.

Är dålig på att kommentera hos er just nu men jag är där och läser varje dag - men det har varit annat i huvudet på mig som ni förstår.

Må gott

1 kommentar:

 1. Bra idé med valnötter till kycklingen...lät gott, får jag pröva nån dag.
  Visst är Naproxen bra!! Både för onda leder och döttrars värk....skönt när man hittar nåt som hjälper :)
  Måste alltid finnas hemma.

  Hoppas du får en fin torsdag vännen
  Kram Lollo

  SvaraRadera