December

December

måndag 22 april 2013

Köttfri måndag



Så jag stekte mig ett par ägg på en brödskiva och skar upp en paprika till. Så jag anammade denna dag. Först tänkte jag på linssoppa men kände att jag inte orkade med det - något som skulle gå snabbt ville jag ha.

Innan jag började med maten så tog jag jycken ut på en skön promenad. Det blev inte så lång på förmiddagen innan jag gick till jobbet och då småregnade det lite.

Jobbade lite hemifrån också medan jag drack kaffe innan jag åkte till jobbet. Datorn var uppkopplad och jag gick igenom och svarade på lite mail men jag hade ändå många kvar att svara på under hela dagen men så blir det ju när man själv skickar ut mail och dom blir besvarade :)

Så det har blivit lite övertid idag både före och efter ordinarie tid.

Imorgon ska jag in till staden på möte el kurs el vad dom kallar det. 13:15 till 15:00 så det är inte lång tid men jag har x antal frågor som jag vill ha svar på så dom får jag nog ta efteråt och jag kommer ta bilen och få min rösta räkning på trängselskatten!

Men den får jobbet stå för så mig drabbar det ju inte på så sätt.

Jag är i alla fall glad att det inte var 8 på morgonen jag skulle börja för jag hinner ju med min vanliga morgonrutin.

Kvällen som sådan kommer vara lugn. Jag lyssnar på boken och den kanske blir slutlyssnad idag - spännande är den.

Så nu ska jag VAM:a mig.

Må gott

1 kommentar:

  1. Vad bra att du fick jobbat undan lite mail idag :-)
    Detta med trängselskatt... Tycker det är knepigt att det kan kosta 8kr tror jag det va att åka in i gbg men när man ska hem & kör ut från göteborg så kostar det typ 16kr... knepigt....


    Hoppas du får sova gott & får en bra dag imorgon med möte :-)
    Kram

    SvaraRadera