December

December

lördag 16 mars 2013

På radion



Ring så spelar vi - det är också ett sånt program som följt med en i livet sen man var liten men jag har aldrig känt något behov av att ringa in. Varför vet jag inte egentligen men det har nog med den där känslan av att inte vilja göra bort sig på nåt sätt - vilket man absolut inte gör - tycker inte någon gör bort sig där men min egna känsla är något åt det hållet - bli pinsam.

Och jag gillar Lisa Syrén - hon har en sån behaglig röst att lyssna på när man är trött och försöker vakna och nog kan jag tänka mig att det var en del som satte kaffet i halsen när en nyss ung kille fick sin musik spelad - growling på hög nivå?

Men det är det som är så bra också med programmet - det är sån variation på musiken och och så får man också lite förgympa inför melodikrysset även om frågorna är bra kluriga för det mesta.

Ute skiner solen idag också - kan komma moln så innan jag kommer ut idag så lär det väl ha mulnat på. Några minusgrader är det.

Igår fick jag städat på jobbet medan datorn stod och tuggade - det sista i installationen vill sig inte riktigt - det segar fram procent för procent i timmar så jag fick stänga av när jag skulle gå hem, men jag hade lite annat att pyssla med också så dagen gick fort.

Potatisen stod på spisen och kokade när jag kom hem och då gjorde jag i ordning laxen - kryddor, lite smör och in i ugnen. Gott med hollandaise och broccoli till.

Sonen skulle iväg så det blev lite övningskörning och när jag sen parkerade bilen satte jag lurarna i öronen och gick en kvällsrunda med jycken - det var fortfarande ljust - ja halvdunkelt i alla fall.

Och eftersom boken är spännande så blev det köket när jag kom hem, diskmaskinen hade diskat klart och jag plockade ur den och sen satt jag vid köksbordet en stund och lyssnade.

Vid 8 gick jag och la mig - jättetrött och inte intresserad av något på tv. Sov gott fram till 2 och sen låg jag vaken ca 1,5 timme och sonen kom hem strax före 3, sen har jag sovit, vaknat, sovit, vaknat så det har varit en hackig natt.

Har tagit upp kyckling från frysen. Vi ska äta burritos idag tänkte jag. Och det blir kanske tidig middag. Dottern ska in till stan och titta på Hardcore Superstar ikväll och imorgon jobbar hon så ska vi äta en helg middag ihop får det bli tidigt.

Och jag tänkte ut efter krysset och ta en go runda med jycken. Idag tänkte jag våga mig på att gå i ett av våra naturreservat.

Det ser jag fram emot för det var väldigt länge sen jag kunde gå där. Öppna vidder och sol som skiner på en hela tiden.

Må gott

1 kommentar:

  1. Vilka härliga bilder du har. Massora av humor som jag är svag för. Jag har också växt upp med Ring så spelar vi och Melodikrysset. Känner samma som du. Vågar inte ringa. Ändå skulle vara kul att ha kommit fram en gång i livet.
    Hon är en bra programledare. Kan ta olika sorters människor och har en behaglig radioröst.
    Vi ska också börja med övningskörning så fort syntest är fixat och inskickat.
    Hoppas att du har det fint väder som vi har här i Ystad just nu. Ska visst bli ett nytt stort snöoväder på tisdag. Vårens bakslag. Inget att göra något åt. Trevlig helg.

    SvaraRadera