December

December

tisdag 19 mars 2013

Fryser!



Dagens middag - nachos.

Det är detta som är skönt med att vara helt själv ibland - man äter vad man vill och det stod en burk med salsa öppnad, en påse nacho likaså tillika riven ost i en öppnad påse och självklart så måste ju detta också ätas upp men det är klart att hade jag serverat detta till familjen som middag så hade det nog inte uppskattats - mellis absolut men inte middag. Så tur jag är själv :)

Och lite irriterad är jag. Tror ni dom ringde från Microsofts tekniksupport - nope! Och idag så strulade också excel. När telefonen ringde sent eftermiddag trodde jag att det kunde vara dom men inte.

Och irriterad också på pappan till barnen som ringer och säger jag är där om typ en kvart och ska tro att då är dom redo och klara att åka iväg. Dottern hade precis kommit ut ur duschen och ingen hade packat sina väskor vilket man också kan tycka att dom kunde ha gjort men pappan kunde ju ringa lite tidigare och säga att jag kommer sluta tidigare idag.

Sen så hade han ju kunnat säga att då kommer jag ner och hämtar er sen när ni är klara - men tror ni det? Nä - jag har kört dit dom.

Tycker han kunde visa mer intresse över att få rå om sina barn!

Och så fryser jag så in i märgen. 1 minus är som 30 minst. Och jag har ju knappt varit utanför dörren men det lilla mellan bil och boning räckte för att bli iskall och sen titta ut på eländet gör ju ingen varm heller.

Så då är det också gott med stark salsa på nachosen.

Och så dricker jag te till.

Tvätten jag satte på i morse är i alla fall hängd och diskmaskinen ur och i plockad så det känns trevligt och jag kan bara vara och inte göra något mer i måste väg ikväll. Det blir soffan, sängen eller sängen direkt kanske. Lägga mig under värmefilten och dåsa bort i drömmarnas värd.

Onödigt vetande - i Sahara finns det en typ av myror som är det djur som klarar sig bäst i den ökenhettan som finns där. Dom reflekterar solen på något vis genom att vara silverfärgade på kroppen och snabba som attan att finna föda för det är 10 minuter dom har på sig innan dom dör av värmeslag och på dessa minuter ska dom helst också hitta något att äta - en fluga som drabbats av värmeslag.

Naturen är väldigt finurligt skapad!

Må gott




3 kommentarer:

  1. Passande bild till texten om myrorna ;-)

    Skönt med lite egentid om den inte blir för lång :-) Låter som en helt ok middag för mig oxå.. Men ingen annan i familjen hade blivit mätt av det.. ;-)

    Ja fy sjutton vad kallt det är idag. Det går rakt igenom märgen. Jag har varit ute på 2 Zingowalks &/ varit i affären & jag är genomfrusen...

    Ja man kan tycka att pappan kanske skulle vara mer omtänksam mot barnen :-) MEN han behöver ju planera & planera om... för du fixar ju oftast det åt honom.... Ta inte illa upp för det är ingen kritik mot dig... DU gör ju detta av omtanke för barnen... MEN det gör ju oxå att han inte behöver anstränga sig för det löser sig ändå...

    Jag har en kompis som har 2 barn i våra barns åldrar. De har oxå en pappa som inte bryr sig speciellt mycket. Man jag har faktiskt sagt till henne.. Gör inte ALLT för honon/ungdomarna. Utan låt ungdomarna klaga lite på honom , ringa & tjata på honom osv så att han blir tvungen att ändra en del beslut.. Det har fungerat för henne.. Man vill ju sina barn allt gott men du kanske ska bli LITE mindre hjälpsam i vissa lägen..? Som jag sa till henne. Man kan liksom inte ta pappans plats.. är han ingen bra pappa så är han inte det & det vet redan ungdomarna om... & det är inte fel att han kan få lite klagomål av ungdomarna..... MEN som sagt det är INGEN kritik gentemot dig.. inte alls, du ställer alltid upp för dina fina ungdomar. :-)

    Ha en riktigt fin kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej vännen!
    Tack vare den enorma värmebölja som stöttade mig i min sorg över näthatet, har jag samlat kraft och övergår nu från Guldkorn till Solglitter och Ann-Louise blir Lollo :)
    Tusen tack och varma kramar för stöd och uppmuntran ♥
    Välkommen att kika in på Solglitter just nu pågår en utlottning :)
    Kramisar i massor från Lollo♥

    SvaraRadera
  3. Egen tid är nödvändig och så skönt att bara få sitta och njuta av något enkelt och gott.

    Jag har en barnslig förkärlek till kex och mjölk till en bra film.... men då ska jag vara ensam....

    Kram !

    SvaraRadera