December

December

måndag 18 mars 2013

50/50Denna vecka är det vårdagjämningen och eftersom Sverige är så avlångt land som det är så infaller inte detta helt och hållet på en och samma det - detta berättade man på vår lokala radio i förmiddags och idag här på Västkusten så är det idag som vi har 12 timmar dag och 12 timmar natt.

Och hur bra kan då inte en vårdagjämningsvecka starta annat än med oväder på G.

Det blåser rejält och solen försvann bakom gråa moln allt eftersom dagen gick.

Och jag har idag får registrera ett "case" hos supporten så imorgon ska förhoppningsvis tekniska avdelningen på Microsoft ringa för att tala om hur jag ska få word att fungera. Har installerat om det hela men det blev inte bättre. Excel fungerar som det ska men jag behöver även de andra programmen i officepaketet.

Och jag har nu ikväll suttit med dottern och fått skrivit en cv - det är inte lätt när man inte har gjort det förr.

Nu ska hon fila på det personliga brevet också vilket inte heller är det allra lättaste många gånger. Och jag som sökt jobb där skrivandet varit det primära många gånger har ju lärt mig en helt annat typ av sätt att skriva cv - och där också visa hur "duktig" man är på uppställningar etc.

Hur det är i hennes branch vill jag inte ens uttala mig om men det är nog inte riktigt på samma sätt man läser ett cv- men jag kan ha fel.

Det blev ju också repris på middagen från igår. Tummen upp idag med. I morgon är barnen hos sin pappa - som det ser ut idag och jag får titta efter vad som finns i frysen - paj kanske.

Och åren går. Den 30 juni 1983 - då fick jag mitt körkort och sen har jag förnyat det 3 gånger. Och den här gången är jag också rätt nöjd med det kort som jag ska visa i 10 år framåt men numera är det väl inte så ofta dom verkligen tittar på bilden utan man tar och drack en sträckkodsläsare på baksidan av korten.

Undrar hur många gånger till man ska få lov att förnya det.

Må gott1 kommentar:

 1. Känns inte precis som vår idag... Men den är välbpå "G"

  Att skriva cv och personligt brev är görsvårt.. Man ska hels sticka ut lite... Hur då?

  Då får du njuta av lite egentid imorgon.. Ibland kan man behöva det oxå :-)

  Ha en god natt!
  Kram❤

  SvaraRadera