December

December

måndag 22 december 2008

Dan för dan före doppardan


Det märktes på trafiken att det var lugnare i morse. Var lite sen - extra trögstartad på morgonen. Men inga köer så jag var på jobbet 5 över 8.

Telefonerna är rätt tysta. Ett par samtal men då mest förfrågningar om produkter och koll på tidigare order. Inget nytt. Det är julledigt lite överallt.
Det är jag och chefen som håller ställningarna och han springer runt och jag känner mig lite irriterad. Jag skulle också velat vara hemma!

Funderar på att ta ledigt någon av klämdagarna. Antingen den 2 eller 5 januari. Vi får se. Helst skulle man ju vilja att chefen säger - att vi stänger igen helt dom här dagarna. Det kommer ändå inte ringa och om det skulle göra det så är det ju ingen katastrof att ha missat den och kunden återkommer nästa vardag. Men det lär nog inte bli så för det kan ju vara en fara tydligen att stänga igen. Mutter!

Jag har bokföring att hålla på med så det är skönt att få göra det i lugn och ro. För jag känner mig väldigt okoncentrerad och ofukserad idag. Och det strular. Ringer för att kolla fakturor men folk är ju inte på plats (läs jullediga). Är trött men inte så värkbruten i alla fall.

Sen är jag irriterad över att cd-spelaren i bilen har blivit knäpp. Sätter in cd-boken. Kapitel 1 och så hoppar den till något kapitel långt framme i boken. Trycker tillbaka den till kapitel 2 och samma sak händer när det ska bytas till 3 osv för att rätt vad det är hoppa till 12. Inte bra när man lyssnar på en deckare och det ska vara spännande. Men jag hoppas det är skiva som är galen. Får ta och köpa en rengöringscd kanske.

Och i dag skiner solen över staden. En blå himmel utan moln ser jag när jag tittar ut genom fönstret. Och det blåser rejält.

Ser fram emot att få lite sol på kinderna på lunchpromenaden med jycken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar