December

December

måndag 27 oktober 2008

Ny arbetsvecka


Trots den extra timmen så blev det inte lättare att kliva upp. Kan i och för sig bero på att jag kom sent i säng och sovit dåligt i natt.


Tittade igår på sonen när han spelade match - han gjorde väldigt bra i från sig och det gjorde resten av laget också. Men tyvärr var det ingen bra match. Man saknade motstånd och vann med 20 mål.


Det är inte kul med såna här matcher. Det saknas spänning. Det är tråkigt för dom som förlorar att bli utklassade så, det är också tråkigt för dom som vinner för dom möter inget motstånd och det är tråkigt för oss som tittar.


Men det är lite social samvaro att åka och titta och det är ju alltid trevligt.


Jag har ju haft bra koll på detta med vintertiden men det blev knas när jag skulle programmera videon. Det program jag tänkt spela in kom aldrig med för den klockan var inte ändrad. Ja, ja nu kan man ju alltid se programmet på internet i stället.


Och det är måndag igen och en ny vecka. Barnen ska vara hos mig och det är höstlov. Solen skiner just nu och det var just och trevligt att åka till jobbet så länge det nu varar. Om någon vecka är det mörk igen. Blåser gör det så det kommer förmodligen in mer regn senare idag.


Och idag fick jag gjort en smoothie. Banan, juice som jag pressade ur en apelsin. Köpte en burk med exotisk frukt (icas egna) och vaniljyoughurt. Jättegott blev det. Och jag hoppas den sprutar av vitaminer!


Och fick en påminnelse från biblioteket att man snart vill ha tillbaka några böcker. Och jag har två kvar som jag inte har hunnit läsa. Så det gäller att ligga i med detta. Dom ska egentligen lämnas tillbaka på torsdag men jag får ta böterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar