December

December

onsdag 22 oktober 2008

Ostkrok


Ostkrok säger man i norrland men lita annan varstans säger man ostbågar - fattar inte varför men så är det.

Jycken har formen av en ostkrok men verkar inte ha så ont i alla fall längre och är inte lika svajjig i baken men vill inte gärna gå uppför trappor - det går mycket bättre neråt.

Men han viftar på svansen, ser inte lika bedrövad och ledsen och rädd ut. Jättehärligt här det. Men vi kommer ta det lugnt med promander till jag ser att han rätar ut sig hela tiden och inte drar ihop sig som en krok. När medicinen är på topp så slappnar han av och är som han ska men när han känner sig stel och har lite ont så blir han krokig igen.

Precis som en annan. Är man smärtfri så är man avslappnad men har man ont så spänner man sig. Just nu är jag jättespänd i nacken och axlar. Så jag ska snart ringa sjukgymnasten. Men smärtan sitter idag i ryggslutet.

Men när man tittar ut genom fönstret blir man glad - det är blå himmel och sol annat mot igår kväll då det kom rejäla skurar så man knappt såg något när man körde bilen. Och så blåste det rejält men löven ska ju ner från träden!

Och inte kom jag i säng i tid igår heller - jag fastnade framför Desperat housewifes. Ingen serie jag följer så jag fattar ju inte varför en har blivit blind tex och en massa annat. Jag ser något avsnitt här och något där och igår blev det att jag tittade och det var ju lite spännande även om jag som sagt inte fattar så mycket av det hela.

Och ikväll blir det Greys fast jag fattar ju när man ser trailern att det är problem på gång. Som alltid.

Och jag borde ta hand om tvätt så jag slipper springa runt och leta tröjjor på morgonen. Och jag borde sätta på ett maskin med tvätt. Hittade en massa handukkar på sonens rum när jag hjälpte honom och packa hans väskor i måndags.

Det är väl tur att man inte har några fritidsproblem :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar