December

December

onsdag 21 februari 2018

21 februari 2018

Minne guldfisk!

Den vanliga onsdagen och jag har tagit detta sen november 2011 - har aldrig glömt min ampull tidigare. Så jag kände i min fick när jag stod i kassan en kvart innan tiden. Ingen liten plånbok som jag har den i - och jag vet ju att jag la den där. Och tänker att då ligger den kvar på byrån i hallen.

Kassan ringer in till sköterskan och jag går in och får en ny tid senare idag och när jag går till bilen så ser jag något på sätet.

Precis - min lilla plånbok där ampullen ligger - orkade inte gå in igen och visa min virriga hjärna.

Så - jag var ju inte så glömsk som jag trodde men illa nog ändå.

Och min rygg håller på att ta kål på mig. Så jädrans ont i länden och in mot ryggraden och ut mot höfterna. Får ta upp det igen med läkaren. Tradolan tog jag igår - hjälpte inte!

Och läkaren jag besökte för sväljproblemet ringde. Inget knas på mina prover och heller inte med att jag har sväljsvårigheter men jag skulle få en remiss till gastroskopi! För dom ville att jag skulle kolla magsäcken - den lilla jag har efter GBP och med tanke på medicinerna. Och nu blev jag nervös - svälja en kamera - hur ska det gå - har aldrig gjort något sånt tidigare.

Jobbar på för fullt och har stått mest idag. Min arbetsterapeut på af ska komma och fixa med min armstöd och dess fästen. Har också frågat henne om jag behöver något extra på golvet när jag står.

Fullt upp med statistik som ska in senast fredag och det stämmer inte tror jag men lämnar över till kollegan för dubbelkoll och jag ska snart lämna för att åka och ta sprutan och sen åka och hämta min telefon som är klar från reklamationen - inget fel hittades så jag undrar hur det blir när jag ska ladda in de appar jag behöver igen.

Puh! Yoga i kväll - ska bli skönt - tror jag .

Och jag började på en ny serie igår - blir mycket att kolla ikapp. Bonusfamiljen på ettan men den var bra det lilla jag har sett, 2 avsnitt. Dottern tittar på den och tycker den är bra men jag har som vanligt inte tänkt att det skulle kunna vara så - så som med så många andra serier. Bron, Solsidan - ja det finns säkert fler.

Men vilken tur att man då kan kolla ikapp via play.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar