December

December

fredag 14 juli 2017

Semester

Om 45 minuter stämplar jag ut och har minst 2 veckors semester - sen kan det kanske bli några dagar till veckan efter.

Har 4 veckor men behöver lite av det till augusti och september då barnen flyttar ut. Sen har jag lite komp men det vore ju gott att kunna ta lite extra ledigt till jul kanske.

Och jag är nöjd för jag har hunnit med det mesta - har en bokföringsgrej kvar men den kan jag inte fixa förrän kollegan är här för det är inte "vi" utan ett annat konto som ska bokföras och det är lite speciellt.

Men eftersom jag är så ikapp med allt annat så gör det inget. Det är skönt att komma tillbaka efter en semester och veta att man inte ligger så mycket efter.

Bokföringen är klar tom idag
Alla fakturor som ska betalas är betalda
Alla vi skulle skicka fakturor till har fått dom och jag har även skickat påminnelser till dom som skulle ha det.

Ja - bästa tänkbara avslutet på jobbet och det har varit lite av semester att ändå sitta här och jobba i ensamhet, tystnad och lugnet.

Vet jag hade splittrad semester härom året och då satt jag också här själv ett par veckor - egentligen borde man göra så varje år. Inte ta semester när andra har det.

Solen skiner och det är varmare än tidigare dagar så det kanske kan bli lite solbränd hud också. Ser fram emot att ligga i hammocken och lyssna på bok, sitta i skuggan och lösa korsord bland annat.

Men har också saker att fixa. Sonen och jag ska iväg till Ikea och lite andra ställen. Han har ju saker att köpa till sitt nya hem. Vi ska också röjja sly i min skogsbacke. Sen är det ju den vanliga hushållssysslan som att städa etc. Klippa gräset också men kanske kan få sonen till det.

Och hur mycket jag kommer vara på bloggen under semestern - ja ingen aning men kanske något gång.

Må gott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar