December

December

onsdag 10 maj 2017

Mitt i veckan

Onsdag - en dag mitt i veckan som är min som alltid dag för att ha ställd väckarklocka och åka ner till vårdcentralen - eller närhälsan som det nu heter och få min veckodos av mekobalamin.

Idag var det lätt och snabbt överstökat. Hann bara sätta ner ändan i väntrummet så kom sköterskan. 10 minuter innan avsatt tid. Sånt gillas.

Och det är nu några veckor in i maj och det är kyla som om det vore mars eller nåt. Har sovit gott i natt för att jag nu sover med balkongdörren på glänt och det var kyligt och gott under täcket men man vill ju inte nå utanför och kliva upp och ställa sig på kalla golv. Hutter.

Det är väl konstigt att man här och nu fryser och är extra ruggig när man inte var det på samma sätt när det var samma temperatur och väder i mars.

Det är väl också det att synen påverkar. Jag ser grönt gräs, löv på träden vilket borgar för sommar!

Så det blev en lång stund i duschen där jag fick skruva på mot varmare och varmare för att få igång kroppen.

Igår mailade jag min arbetsterapeut på af och frågade efter en fotpall till jobbet. Jag får så ont i ena höften så kanske det kan hjälpa. Värt att försöka i alla fall.

Igår när jag kom hem så bytte jag om till "oömma" kläder - mjukisbyxor och en träningstop med långa armar och tog vovven ut på en runda.

Sen blev det middag - en omelett med tomat och ost.

Sen orkade jag inte mer så jag gick och la mig för att vila och det framför tv'n. Tittade på missat avsnitt av Line of Duty. Sen hade jag de två senaste avsnitten av den norska Frikänd och jädrans va spännande det är nu när det är 1 avsnitt kvar.

Tittade på Robin Bengtssons nummer på eurovision innan det blev dags att ge sig iväg och hämta hem dottern. Fortsatte lyssna i bilen men det var så dåligt ljud och jag tyckte allt kändes dåligt.

Hämtade henne och lämnade av hemma, fortsatte ner till ica och handlade tomater och mjölk innan jag styrde kosan mot sonens jobb och hämta honom.

Vi har ju trevligt och samtalar under resan så det är mysigt. Ev - och vi håller alla tummar och tår så har han en lght på gång, i 2:a hand men alltid något att börja med. Så vi går bara och väntar på ett positivt besked.

Idag ska han också hämtas. Dottern ska hem till kollegor och ha lite skoj med mat och dryck och tar sig både dit och hem själv.

Jag ska vila när jag kommer hem. Ut med vovven först, äta och sen blir det vila för jag är idag inte bra. Känns som jag har feber fast jag ingen har och jag är öm i lederna.

Trött som attan också. Läkartiden jag fick - den fick jag flytta på. Så det blir inte träff förrän i slutet av månaden.

Det är mycket på min lista med saker jag ska ta upp.

Nu ska jag dopa mig med en värktablett och ta en kopp kaffe - till!

Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar