December

December

fredag 24 februari 2017

Sol, sol, sol

Vaknar upp till en solig härlig vacker dag. 

Och jag har sovit gott hela natten och kan inte vad jag vet och minns vaknat en enda gång förrän strax innan 9 när telefonen ringer och det är sånt där j.....kla säljarnummer. Så trött på det. Har truecaller men dom är ju smarta - tror dom - säljarna och jag råkade trycka på ringa upp och fick då höra i luren att det uppringda numret inte fanns! What - det ringde ju från det alldeles nyss och det är ju så nytt att man inte hunnit kolla och lagt upp det på Truecaller. Och det har varit flera såna ett par dagar. Man hittar inget när man söker på nätet om ett nummer. Morr.

Men solen skiner som sagt och det gör ju att man mår bättre och med också då en natt med god sömn så är man nästan som en nyponros!

Upp, duscha, koka ris till sonen, göra en smoothie på banan, cocosmjölk, ananas, lite lime och lite fryst mango. Kaffe och knäckemacka med ost.

Och jag gjorde mig klar för jobbet och jag hade sen god tid på mig innan jobbet börjar så jag tog mig en skön längre promenad med vovven. Helt underbart och sen tog jag årets första kopp kaffe hemma i trädgården.

Leta fram pallen som står lättillgängligt och en filt och kaffet. Hur gott smakar inte en sån kopp med fåglarna som kvittrar glatt i träden och äter ur mina fågelmatare.

Livskvalitet är det att kunna sätta sig och njuta en stund innan det är dags för dagens allvar.

****************************

Nu har nästan hela arbetsdagen gått. Har fått fixa massor som ligger utanför det jag egentligen gör för att revisorn vill ha uppgifter och det är ju inte lätt att ta fram då han har alla pärmar där underlaget ligger och själv är han för fin för att leta tydligen.

Har också letat fram uppgifter på alla som fått pengar av oss på sommarjobb och annat. Det tar sin tid det också.

Men har också fikat med kollegor. 

En bra fredag och snart är arbetdagen slut och jag ska iväg och göra lite ärenden. Apoteket bl a.

Må Gott
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar