December

December

onsdag 29 juni 2016

På jobbet

Känner mig hemma idag när jag sitter vid mitt skrivbord på mitt kontor på jobbet! Har fått bryggt kaffe och pratat bort en stund med kollegorna i huset.

Är dock seg och jag har under flera dagar haft väldigt ont i mina händer. Fingrarna känns svullna i lederna och den där känslan av att ha haft händerna i en mangel är här. Men tittar jag på dom så märks det inget.

Så idag har jag varit fumlig. Tappade ett oöppnat yoghurtpaket - sånt i tetra och det sprack uppe på ovansidan på den där "sömmen" som är där och vovven fick slicka i sig lite och jag fick duscha av mina fötter.

Sen tappade jag smörpaketet också när jag skulle ställa in det i kylen igen.

Det märks att det är semestertider nu för det är bara nya ansikten på vårdcentralen och det är inga nya tider släppta, har tider i 2 veckor till men sen kunde dom inte boka så jag får ta det på jouren för jag vill inte ta en annan dag. Nä onsdagar klockan 11 vill jag ha. Den tiden är så inkörd nu att jag inte behöver tänka och får jag en annan tid så är risken att jag missar.

Sen så är det något knas med mitt ena öga - det känns som om jag har en suddig fläck vid näsroten - trodde att det var mina glasögon som har en fläck men det känns utan dom också. Tänkte besöka optikern i morgon för jag har en repa på ett av glasen som inte är bra och dom har åkt i golvet och blivit sneda när vovven skulle jaga katten en tidig morgon.

Dottern ska klippa och färga håret i morgon eftermiddag så då kan jag samtidigt passa på med detta när vi ändå är i centrum. Måste in på apoteket också. Tänkte gå idag men det var så mycket folk så det orkade jag inte vänta på.

Ute börjar molnen hopa sig och dom är lite för grå och det kan nog komma en regnskur men det är varmt i alla fall.

Jag har inte tittat mycket på tv det senaste, kollar igenom tablåerna men tycker inte det är något som lockar och pga det höll jag ju på missa - säsongstarten av Morden i Midsumer men tack vare tips - tack P - på fb så kunde jag titta. Det är en mysig liten deckare som jag gillar och har följt sen starten för - ja hur många år sen kan det vara nu? En annan som jag också följde och gillade var Morse. Nu är det Lewis men dom går ju på någon av reklamkanalerna och jag missar oftast det som är nytt - tyvärr.

Såg också en annan serie jag hade velat se men missade de första avsnitten och har försökt kolla på nätet vem som distribuerar - ifall man kan se det någon annanstans. The Family - går på 5:an men jag har inte sett det på deras play. Handlar om en son som försvinner och sen kommer tillbaka efter x antal år. Trailern som jag såg kändes spännande.

Sen tror jag att det är Ernst snart också - svensk sommartradition :)

Fast jag har inte tid med tv - har hämtat en bok på biblioteket idag - en bok att läsa och har nu 4 st eller om det är 5 tom som ska läsas och det är inte helt lätt. Jag blir så trött av att läsa text. Det är därför jag gillar ljudböcker. Då kan jag ligga och blunda - och somna! Vara ute och gå, fixa och dona hemma och samtidigt lyssna men läsa - ja det är en helt annan grej numera. Idag tex känner jag att jag inte skulle kunna läsa en bok. Det är jag för trött i ögonen för att göra och då hoppar orden och jag vill bara blunda.

Men en sak som jag ska göra när jag kommer hem är ..................... städa badrummet!

Så kul ska jag ha det idag.

Må Gott

1 kommentar:

  1. Morden i midsomer vill man ju inte missa! Jag har sett ALLA avsnitt, och jag tycker att den "nya" Barnaby är bättre än den "gamla".

    SvaraRadera