December

December

måndag 29 februari 2016

Oscar

Så fick hon sin Oscar - Alicia Vikander - det var hon värd och tänk att ingen svensk skådespelare/ska har fått den sen Ingrid Bergman fick sin 1974.

Så det är stort - Grattis Alicia.

Jag såg filmen häromveckan och hon var väldigt bra och det var även filmen. Och då var det ju mest dag och eftermiddagstid men nu lär det nog bli att man visar på bästa tid.

Bildresultat för oscarsgalan 2016

Det är måndag och det är grått och jag har sovit länge. Hade min vakentid där vid vargtimmen och då kunde jag se på flödet att hon vann sin Oscar. Själv gick jag upp och tog mitt glas mjölk och mina vana trogen 3 digestivekex som jag också delar med vovven. Toabesök och så somna om.

Min kropp är i olag totalt - det verker både här och där och igår kväll var händerna manglade igen.

Sitter på jobbet och ska inte vara här hela dagen - tågen går inte! Så sonen måste köras till jobbet. Såg det på fb flödet i morse så jag kunde förbereda mig för det.

Så imorgon får det bli några timmar extra på jobbet också - om jag får må bättre för jag har nog en förkylning i kroppen också - det klias i öronen och det är ju ingen fibroåkomma - hittills i alla fall. Och halsen har varit lite si och så.

Och jag ska göra något som är otäckt på onsdag - besikta bilen - lika jobbigt varje gång. Ska den gå igenom eller ska den inte. Är det fel på den eller är det inte. Har ju lagt ut mycket pengar på att den ska vara ok så jag hoppas den går igenom med ett stort streck - håll tummarna.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar