December

December

fredag 9 oktober 2015

Herrbesök

Mellan 12:00-14:00 så väntade jag på herrbesök.

Bildresultat för mr poldark

Men det blev ju inte så spännande som man hade kunnat önska :)

Och vid 1 kom han och tittade på mitt kylskåp. Fotograferade för att komma ihåg och nu ska listen runt om bytas och jag pekade också på att grönsaklådan har jag fått tejpa precis som en hylla i dörren och så har kanter runt glashyllor också gått isär.

Dörren ville inte riktigt stänga sig alltid och det har varit så ett tag men det är ju sånt man tänker på men så glömmer man bort det och jag fick ju också då idag en förklaring till varför det var så kallt i kylen längst ner - märktes bla på grönsakerna.

Eftersom listen är kass så kommer värme in och kylen får jobba mer för att få kyla i skåpet och fläkten går jämt och då blir det så.

Men nu ska det få bli ordning på det hela i alla fall - när reservdelarna har kommit - när dom nu gör det.

Så idag blev jag sen till jobbet, körde dottern till sitt och sonen till tåget först. Och jag sitter här med känslan av - jag åker hem och lägger mig!

Har huvudvärk och har haft det sen jag vaknade strax före 10. Den vill inte försvinna trots värktabletter och kaffe.

Fick lagat mat i dag också nu på förmiddagen. Det blev stekt potatis och stekt lövbiff. Jag fick det till lunch och även dottern medan sonen har det i sin matdosa. Harricote verts blev det till. Så dagens middag blir något annat som jag just nu inte vet något om.

Har också en avi på ett paket att hämta - vet inte vad det är för inget är beställt men det finns kanske en liten aning och det kan vara sockar kanske - jag skickade ju nyss upp garn och hon stickar nog ett par på en kväll om hon sätter igång så det är väl mest troligt men vem vet - kanske något helt annat kan det ju vara också. Spännande.

Tänkte hämta ut det innan jobbet men det var en lååååång kö så det får bli sen.
Idag skulle jag vilja kunna säga detta för jag sa till dottern när jag körde henne att jag skulle kunna åka hem och lägga mig igen.

Katten blir piggare och piggare, äter och dricker och medicinen får jag i honom och han har idag suttit och morrat i fönstret åt skatorna på utsidan och han skulle gärna gå ut också men han får allt hålla sig inne.

Och katten har fått mjukmat men har även ätit torrforder och mjukmaten luktar ju väldigt gott om man är hund och när vi inte var kvar i köket så såg jag när jag sen kom ut från duschen en liten skål i vovvens bädd - så han har hoppat upp mot kanten på diskbänken och fått tag på skålen - en liten och burit ner den för att få i sig det sista av gomaten. Rackarns hund.

Men tror ni att någon av dessa två äter kycklinglever - nej. Det är ju lite äckligt att även för mig ta tag i och ge dom, skära och ha mig men det var inget någon av dom ville äta. Så vad skulle jag göra med det.

Jag kokade det i en kastrull så det blev nästan genomkokt - såg att vissa inte var det helt och så la jag det sen i ugn på bakplåtspapper och så fick det ligga och torka i svag värme resten av kvällen till sonen kom hem och idag var det väldigt gott tyckte vovven. Men han äter ju torkad lunga och annat torkat också så det var ju bra. Så kanske köper jag lever igen av annan sort också på x-pris och kokar och torkar till godis.

Vi åt ju stroganoff till middag igår och senare blev dottern sugen på något sött och baka ville hon inte men så gjorde hon stekta äpplen och så hade vi vaniljglass till det. Det var gott och lättsamt att göra. Passar bra att äta när sonen inte är hemma för han tycker inte om varm frukt och har svårt för paj etc.

Sen såg jag på Modus innan jag la mig och somnade gott med Björn Granath läsandes Mördar Anders i högtalarna. Sätter på en kvarts insomningstimer och jag har somnat innan kvarten gått och jag får även backa igen så det blir nästan samma kvart hela tiden :D

Fick ju Storytel fritt i tre månader så då valde jag denna - det är samma person som skrivit Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann - Jonas Jonasson - och jag har läst den men inte Analfabeten som räknade.

Men sen idag har jag lyssnat på deckaren.

Och så slutar jag idag med att lägga ut en go film med gott skratt som smittar.

Må Gott

1 kommentar:

 1. Skönt att katten mår bättre :-)
  Självklart vill hunden äta kattmat... allt otillåtet är ju gott ju ;-)

  Trist att det inte var ngt ögongodis som kom på besök.. men bra att kylskåpet fixas :-)

  Modus är ruggigt bra tycker jag :-)

  Ha en fin kväll!
  kram

  SvaraRadera