December

December

onsdag 24 september 2014

Onsdag - mittwoche

 och 3 månader kvar till julafton......



och någonstans i vårt avlånga land ligger det lite snö men det blir nog så att det töar bort innan den riktiga vintern kommer.

Här regnar det idag men i och med det så blir det också varmare så det behövdes ingen halsduk och inga vantar idag trots att jag var ute vid halv 8.

Dottern ringde på telefonen 07:05 och var arg. Bussen hade kommit för tidigt och hon var på väg ner till busshållplatsen när hon ser den komma och hennes klocka var 07:03 och sen går det ingen på en timme så mamman fick allt kliva upp och köra.

Jag var vaken för även sonen var uppe för en ny arbetsdag.

Men inte gick vi så långt som igår för det var varken jag eller vovven i form för.

Hemma blev det frukost och sen la jag mig en stund till och lyssnade på boken men trots att jag var så trött kunde jag inte riktigt slappna av för jag kände mig ruggig och då blev det en lång het dusch istället. Rätt skönt att stå där lääänge.

Sen blev det kaffe och så gjorde jag mig klar för att onsdag är ju också injektionsdag och idag fick jag agera försökskanin för en under utbildning men det gick bra.

Hann in på biblioteket och hämta ut böcker. Nu blir det efter att jag är färdig med den jag nu lyssnar på Ramona Fransson igen.

Haft lite irritationsmoment också på jobbet då några inte gör det som dom ska vilket i sin tur betyder att min lön kanske inte kommer imorgon! Grrrrrrrrrrrrrrr men har jag tur så ska den komma under dagen.

Och igår blev det stickcafé - trevligt som alltid och man blir ju sjuk av alla fina garner som finns och alla fina tröjor som man kan sticka men jag är inte så bra på sånt för en del är avancerat men dom som stickar sånt säger -det är så lätt så - men jag håller mig till det en för mig lättare stickning.

Och så måste jag berömma mig själv! Den där gratinerade halloumipastan som vi gjorde igår blev hur god som helst. Har ätit i dag till lunch och det smakade lika gott idag och det blir samma till middag. Vill man lägga till kyckling på sidan om kan man nog göra det om man vill men den var helt ok som den vegetariska rätt det var.

Igår när jag kom hem satte jag mig i soffan och knäppte på tv och tog fram stickningen. Och det var dödsdansen på svt - om medberoende. -Jag såg inte från början så jag ska se reprisen men det jag såg var så bra och jag kände så igen mig i det hela.  Och hur det kan förnekas så från den beroende att "så farligt kunde det väl inte vara" - hade ju kläder och mat - jo visst men hur ofta var det ingen middag på bordet pga fyllan? Skulle kunna gå i hur mycket svarsmål som helst här och jag kanske gör det någon annan dag - just nu har jag inte den lusten.

I morgon bitti sitter jag i P1 morgon och pratar om Medberoende. Lyssna gärna.


Och så är det yoga ikväll - ska bil så skönt! Att få andas och strecka på kroppen och göra solhälsningar, hundar, katter och duvor mm.



Må Gott

1 kommentar:

  1. Jag fick också vara försökskanin igår när jag skulle ha min spruta :-) Men det gick jättebra, hon var duktig :-) Kramis! ♥

    SvaraRadera