December

December

fredag 1 augusti 2014

1:a augusti

Så var vi då inne i en ny månad. Solen skiner idag och det är i skrivande stund 22 grader ute. Men nätterna är kyligare och jag har sovit gott.

Igår var det mycket vila. Det kom några regnskurar som knappt gjorde marken blöt och jag höll mig i liggande ställning.

Vi gick en runda jag och vovven och det var skönt att göra det då det inte var gassande sol. Kom hem och var trött och dottern ville fika och det var lagom eller lite för sent för jag fick ett rejält sockerfall och satt vid fikabordet och svettades floder och fick lägga mig igen. Sonen trodde jag somnade för jag såg helt färdig ut men jag var vaken och slötittade på tv.

Låg också och funderade på middagen och det blev enkelt och gott. Stekte bacon, kokade spagetti, stekte haloumi och sallad - salt och gott.

Sen hade jag och dottern en trevlig stund men vi var förargade och så tyckte dottern vi behövde en daiguari - så vi drack en varsin frozen sådan med jordgubbar.

Vi pusslar och det känns övermäktigt - får liksom inte till något och vi funderar på vart 2 bitar tagit vägen som vi haft och nu är dom borta - en kantbit. Har inte dammsugat så den är inte i den och inte på golven och ja det känns som om vi har pusseltjuvar.

Vi höll på till Ernst och sen blev det inget mer. Igår blev jag avis på deras hus - vilka hallar. Kan tänka mig att i nedre hallen mitt där bordet stod ställa en gran till jul. Men jag undrar - det är en pedistal som dom har i varje rum och det måste vara samma som dom flyttar runt och då undrar jag hur det blir i huset sen när dom åkt därifrån och plockat med sig förmodligen rätt mycket - det skulle jag vilja veta.

Ok väggar och golv är ju fixade och lite av möblerna som tillhör huset är kvar men allt annat är nog väck.

Sen väntade jag på Mayday - eng deckaren på 1:an - hm kan inte gissa vem som är mördaren vilket är som det ska vara.

Fredag är det också. Och min sista semesterdag. En helg står jag inför med inget inplanerat. Gott.

Ha det bra och Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar