December

December

fredag 18 juli 2014

Spänning x 2

Äntligen en liten spännande engelsk thriller på tv - dock sent men jag såg den! Mycket tack vare att jag hämtade hem dottern från jobbet och kom hem lagom tills den skulle börja. Mayday heter den och går på 1:an - 5 avsnitt och handlingen - en flicka försvinner och det är ju vanligt men vinklingen ger att man kan tro att den eller den eller kanske den är inblandad men det blir nog  en tvist i slutet.

Sen somnade jag och sov gott fram till 9 och då vaknade jag med huvudvärk. Bakhuvudet kändes som en tung klump och den har inte riktigt släppt än trots tabletter. Får se om första koppen kaffe kan göra nytta.

Sista arbetsdagen nu sen är det två härliga veckors ledighet. Det är så här man skulle jobba. 2 veckor ledigt, 2 veckor jobb, 2 veckor ledigt etc. Om man fick den där högvinsten på lotten som jag aldrig köper hade det kanske varit realistiskt.



Försöker att göra avslappningsövningar med gapet för jag har också rejält ont i ena käkleden och i den andra så ilar det i tänderna.

Jag har ju - ta i trä - haft tur att inte ha så mycket huvudvärk genom åren så jag är inte så glad - om man nu är det över någon värk - att ha ont i huvudet när jag vaknar.



Sonens kompis har tagit körkort och nu blir sonen hämtad titt som tätt för att göra saker. Jag funderade igår på att äta räkor kanske idag som lite firande av nya semesterperioden men sonen skulle iväg så vi får se om vi kör på det jag och dottern eller om det blir något annat. Hon kanske också ska iväg det visste hon inte än.

Igår kände jag inte för att äta så jag åt keso, vattenmelon och några skivor salami. Ibland känns det bara så jobbigt att äta. Jag ska iväg och handla lite i dag i alla fall - fylla på med färska grönsaker framför allt och frukt.

I morgon får jag ställa klockan - det är lördag men inte melodikrysset utan hundpromenad - redan klockan 10 på morgonen men det är väl för att vi ska undvika värsta värmen som ska komma tillbaka om det nu blir i morgon. Ska bli himla trevlig.

Jag och vovven kom och gick igår intill vårt område och så kom det en liten liten hund gåendes - försiktigt och nyfiken. Och liksom sa med kroppspråket - får jag hälsa. Och det fick han och det gick bra. Vet vilken hund det är och vem som äger den så det var ingen okänd men min vovve hade aldrig nosat på honom förut. En söt liten blandras modell storlek som min förra.

Mina samtal som jag skulle göra igår blev inte av för växeln låg nere dit jag ringde och såg sen att telia hade problem med företagstelefonin. Får hoppas den är fixat tills idag. Ska ringa efter lunchtiden. Annars känns det som om jag har bra koll på läget och har städat lite bland min röra på skrivbordet. Känns bra.

Och kaffet smakar gott och jag ska ta tag i denna dag.

Må Gott

1 kommentar:

  1. Hoppas huvudvärken har lättat :-)
    Vad bea att hundmötet gick bra, det kan va lurigt när en hund kommer lös...

    Hoppas ni går kul på hundpromenaden :-)

    Härligt med 2v semester o ny kommer sommarvärmen verkar det som... Bara att njuuuuuta

    Kram ❤️

    SvaraRadera