December

December

fredag 2 maj 2014

Däckad



Fredag morgon/förmiddag - klockan är 20 i 9 och jag har te i koppen och ätit en smörgås och känner mig bättre än igår och får hoppas det håller i sig hela dagen.

Igår så tog jag tag i disken efter bloggandet och sen gick jag och la mig under täcket - blev helt slut och sov några timmar låg en stund både innan sömn och efter innan jag sen klev upp för att jag var hungrig och bakade en rabarberpaj och sen grillade vi korv jag och sonen och så gick jag till sängs igen och låg och halvsov för att sen bara kliva upp för att göra mig nattaklar och sova mer igen.

Så jag hade många timmar av sömn igår. Var helt slut så det var välbehövligt. Och jag är glad att det är ledig dag i dag - tog mig en klämdag.

Vovven - han fick deligeras till sonen - skönt att jag inte behövde känna dåligt samvete där.

Men idag är en annan dag och jag kan inte ligga i sängen utan det ska bli en skogsrunda för jag ska köra sonen och kompis till en fiskesjö i närheten där jag brukar gå på sommaren - härlig natur är det så det ska bli trevligt.

Än skiner solen men skurar kan det bli. Funderar ju på att packa en rygga med kaffe och fika för att ha när jag sen sitter på en sten intill vattnet vid en annan sjö än den sonen ska till.

Har mycket natur runt omkring mig med massa sjöar också.

Men nog skulle jag lätt kunna lägga mig under täcket idag också. Så det får bli vila i em.

I morgon är det träff med hundpromenden, såg att inte många anmält sig än men det kanske kommer.

Så om gårdagen var som en hög skrotiga däck är jag piggare och gladare idag

Må gott

1 kommentar:

  1. Vad skönt att ta en siesta när kroppen så väl behöver det :-)
    Här har solen skinit hela fm men nu börjar det växa in moln...

    Hoppas du haft en skön promenad & har en fortsatt skön klämdag!
    kram❤

    SvaraRadera