December

December

måndag 28 april 2014

Solig måndag



Häggen står i full blom - det luktar gott. Det luktar sommar och himlen är klarblå och vi har gått en skön runda på morgonen innan det blir för varmt.

Vi har gått över en del av ängarna som jag kallar det - såg att nu hade en massa får och lamm kommit men ängarna som också är ett naturreservat är stort och det är olika sektioner inhägnat så just där vi gick idag fanns inga djur.



I min lilla trädgård växer det också så det knakar - löjtnantshjärtat börjar blomma så smått och det är knopp på nävan och humlen - ja den trivs också.

Men det går för fort tycker jag. Det är ju bara april. Såg på nyheternas väder att det vankas kyligare temperatur till valborg men vi kommer klara oss från den snö som skulle komma i norr och nästan ner mot Sthlm i form av blötsnö.

Igår blev det ingen yoga - vi hann inte. Kände att vi stressar inte utan det får bli så att vi hoppade över denna gång. Jag och dottern åkte och hjälpte brorsonen att köpa saker till nya lyan. Första stoppet var på Jysk och då blev det handdukar och kuddar och en bäddmadrass. Bredvid låg Ica maxi så där köpte vi knivar och en stekpanna.

Sen på Ikea och där blev det en massa till köket för han hade inget och startboxarna är ju perfekta. Vi fick oss köpt lite hem till oss - en badrumsmatta, galgar och massa glas och leksaker till vovven.

Efter att vi kört hem sakerna åkte vi på Willys för skafferiet var också tom så nu är det basvaror, tvättmedel och annat i hemmet. Och så en vattenkokare på Clas Ohlsson så nu klarar han sig bra.

En fin liten 1:a med pyttigt kök men helt perfekt som första lägenhet längst ner med uteplats mot kvällssolen.

Så mör kände man sig när man kom hem men nöjd.


Vet inte av vilken anledning vovven är så förtjust i just vita leksaker och möss men han blev glad och har busat rejält med båda två.

Nu väntar jobb men det blir en lugn dag - ska väl mest återkoppla till tävlingen.

Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar