December

December

måndag 3 februari 2014

jaha så vart det måndag igen



Det är måndag morgon och mitt huvud känns så tungt - vaknade med huvudvärk, kände mig långt ifrån utvilad och ville bara dra täcket över huvudet och somna om, ligga kvar i sängvärmen och återgå till drömmarnas värld men sån är inte värkligheten!

Upp, in i badrummet, snyta sig blå och från förra veckans rinnande snuva så är jag fortfarande täppt och det som nu finns där i näsan har en massa olika färger - yack.

Hostan - ingen på hela natten - TACK OCH LOV!

Jag har använt både nasonex och vanliga näsdroppar, får nasonex på recept och då ingår det i högkostnadsskyddet - jag har eller hade lätt att få problem med bihålorna och hoppas verkligen att det inte går åt det hållet.

Vid frukosten satt jag där och kände hur hela kroppen värkte! Har just nu sån där influensavärk i kroppen men det är ju ingen influensa - det är ju "bara" ME som spökar och så fibron på det och så har jag ju kvar av min förkylning. Att ha fibro och ME ihop med förkylning är ingen bra kombination - det blir så mycket värre allting känns det som och det är ju också svårt att veta vad som är vad. Är det den dagliga vanliga värken eller är det förkylningen som ställer till det. Ja huvudvärken är förkylningen och den har jag haft varje dag sen jag blev sjuk och vaknar ofta på morgonen av den.

Men jag sitter på jobbet och känner att jag går verkligen på halvfart men jag har inte samma sjukdomskänsla som förra veckan - ja det var länge sen jag var så sjuk - väldigt länge sen och att vi blev liggande hela familjen samtidigt men inte riktigt är väl egentligen bra så vi inte smittar om varandra men idag är vi på benen som sagt alla 3.


Sonen har åkt till stan på sitt, jag är på mitt och dottern ska också jobba. Detta innebär att det idag blir första gången som vovven får vara hemma ensam. 3 timmar blir det för honom och jag tror han kommer fixa det bra. Han är ju van att vi kommer och går och har nog också då greppat att även om vi går ut genom den där dörren så kommer vi tillbaka.

Det var rätt skönt ute idag men jag hade kunnat gå längre fast det ville inte vovven - nej han skulle hem. Men det blev en liten runda i alla fall och han är rolig för nu börjar han med försiktigt revirpinkande.

Kaffe i stor mugg stjälper jag i mig - i hopp om att det ska göra mig lite pigg men inser ju ändå faktum - nope hjälper inte ett dugg. Tröttheten sitt som en smäck bakom ögonen.

Jag tycker om mitt jobb, jag gillar min arbetsplats men nog hade jag kunnat vara hemma några dagar till men det har ju också med ekonomi att göra. Men förkylningen ska väl ebba ut sakta men säkert även om jag tror den kommer ta den här veckan på sig också.

Men som sagt jag är på benen, jag är på jobbet, jag kunde vara på yogan igår och göra mitt pass och jag kan tänka utan att hjärnan förstör.

Men det är måndag och jag har varit positiv tillräckligt i flera dagar och måste få gnälla av mig också.

GNÄLL, GNÄLL, GNÄLL :D

Och alla som kämpar med dieter hit och dit - här måste ju varar den bästa på bilden nedan.



Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar