December

December

torsdag 16 maj 2013

Värme!




Vaknade i morse av ljud från utsidan och insåg att det var karlar som gjorde oväsen. Grannhuset blev klätt med byggställningar och samtidigt mötte jag mannen som skulle få mitt svarta............................................tak att bli tegelfärgat igen.

Full aktivitet med andra ord utanför mitt hem.  Och altandörren gick inte att ha öppen så det blev bra varmt inomhus eftersom det är en varm solig dag idag.

Som tur är så man inte får värmeslag så blåste det på mig och jycken men svetten rann sen när jag kom hem och satte mig i köket.

Efter att man varit här så ligger det mängder med mossa som man spolat ner från taket. Undra om dom kommer ta bort det. Dom har spolat mina betongplattor så mossan ligger på gräset. Det ser för jäkligt ut. Och det har skvätt över halva tomten så även om mina utemöbler och annat stod en bra bit från väggen så är allt i behov av att sköljas av.

Men det får bli en annan dag.

Värmen mm har gjort mig väldigt trött. Sitter som i matkoma just nu. Idag blev det omelett med skinka, ost och tomat. Till lunch blev det sallad och kyckling.

Och jag ska lägga mig snart för klockan ska ställas tidigt imorgon. Halv 7 blir jag upphämtad och sen bär det av in till slottskogen och specialloppet (Göteborgsvarvet för dom som har en funktionsnedsättning) En lång dag kommer det bli, varmt ska det också bli så det ska förberedas en rygga med solkräm och annat måste ha.

Ett plus är ju att det inte ser ut som om jag skulle frysa imorgon :)

Må gott




1 kommentar:

  1. Sa jag att jag är gift med en snickare ;-)

    Vilken toppendag :-) solsken, värme och ögongodis :-)

    Låter som morgondagen kommer bli en bra dag. Vilken tur ni får med vädret Hoppas det går bra att jobba lång dag!

    Kram ❤

    SvaraRadera