December

December

torsdag 9 maj 2013

Snart flugit färdigtNu är det verkligen vår och maj och fullt med grönska som exploderar och det blommar överallt. Rosa träd, gula buskar, vita backar - det är vackert men allt kommer ju på en gång och jag ser ju i trädgården hur det växer för varje timme.

Och jag har tagit årets första mördarsnigel också idag. Med regn kom också den rackaren men jag har inte sett flera. Trasten har tagit plats i högsta träd igen och sjunger sin kvällssång till sin kära så vackert.

Det har varit en lång dag och jag känner mig rätt mör. Och kristi flygardag är snart över och klämdag imorgon - jag är ledig - YES!!!

Leverpastej på en smörgås - ja det blev födelsedagsbarnets mums idag. När man är 11 år och hund så är inte ett köttben högst på önskelistan - tänderna ni vet.

Nykokad mat har han också. Idag har jag både köttfärs, kyckling, broccoli och morot i anrättningen.

Har också hunnit med och besöka ett köpcentra. Dottern ville ha en kjol hon sett på hm själv provade jag x antal olika bh's - så som jag avskyr att prova sånt. Och speciellt nu när man är öm här och där. Och så sätter man ju larm i banden över ryggen så att dra runt den från mage till rygg var en plåga men jag hittade en som jag kände att den satt bra, var mjuk och vit. Sen blev det 2 par trosor som är sömlösa passar ju bra när man nu till sommaren har kjol och klänning utan strumpbyxor.

Sen blev det 2 olika vita linne och 1 t-shirt/topp i vitt på hm så nu är jag nyshoppad i vitt. Det är snyggt och fräscht till sommaren och de vita jag har är inte vita längre - solkigt blir det ju snabbt och inte gör blekmedel någon nytta - läste någonstans om att man idag har vit färg i kläderna som ska göra dom vita och den försvinner om man använder blekmedel eller tvättmedel för vit  tvätt - nä man ska använda medel för färg. Kanske är det så.

Bra pris i alla fall. 49.50 för linnena styck och 79.50 för tröjjan.

Ett par timmar lyckades vi strosa bort och det var mycket folk. Glass köptes för jag var sugen och i behov av något och idag köpte jag magnum tiramisu - riktigt god - vuxensmak.

Dottern köpte penslar och en ögonfransböjare också. Så vi var nöjda när vi styrde kosan hemåt.

Där blev grillen tänd och vi har ätit kabanoss med bröd och pommes. Gott och lätt.

I morse satte jag en deg och bakade gifflar till frukosten. Det tog mig nästan 2 timmar men jag fick ju upp sonen också så det blev en gemensam frukost idag.

Och så försvann den här dagen.

I morgon är det en ny. En ledig fredag med mycket på göra listan!

Må gott2 kommentarer:

 1. Visst är det en underbart härlig tid nu och man bara njuter och bjuds på vacker fågelsång ljuvliga dofter och vackra blommor :)

  Härligt också med lite nytt i vår/sommargarderoben.
  Ha det fortsatt gott
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 2. Jag kan inte ha de vanliga bh:ar man köper i de vanligaste affärerna, de är så obekväma. Köper endast i underklädsbutiken (minns inte vad den heter) på Allum, de är lite dyrare men det räcker att ha 2 st, 1 vit och 1 svart eftersom jag oftast inte har bh på mig hemma. Bh är ett jäkla gissel, alltid obekvämt... Skönast att gå utan, men det kan man ju bara göra hemma.
  Hoppas du får en fin ledig dag idag! Kram! ♥

  SvaraRadera