December

December

onsdag 8 maj 2013

En sång för Monachos



Klockan är snart kvart över 9 på kvällen - ja jösses jag är vaken än!

Det har regnat rejält idag och det har naturen gillat för det är grönare än i morse. Nu är det så där fuktigt disigt som det blir efter sommarregn. Det är fortfarande ljust och i ett träd nära sitter en trast av något slag. Vet inte om det är en koltrast, sångtrast eller björktrast men den sjunger otroligt vackert och det är en fröjd att lyssna - riktigt rogivande. Så altandörren står vidöppen.

Har varit på yoga - idag var det en plåga!

Har druckit för lite vatten och jag hade mest ont överallt, det stack i bröstet och pä vänster sida men jag vet ju att det inte är hjärtat men ändå så blir man ofokuserad. Så det var tungt idag. Känner mig tungandad och känner hur det krampar lite i bröstryggen.

Men samtidigt var det gott att sträcka ut också men utbytet av passet idag blev inte som jag önskat.

Jobbets 4 timmar gick fort idag. Sen var det snabbt hem, äta, byta om och iväg för att göra lite ärenden innan yogan började.

Första stoppet gick till postservicen för att hämta paket - våra parfymer har kommit. Så snabbt det gick att få hem så nu luktar jag så gott.

Sen ett stopp på kapp-ahl - dottern hade sett en väska där som hon bestämt sig för att köpa efter noga övervägande, tittade också på sommarbyxor men inget föll i smaken och det är inte riktigt hennes färger så vi styrde kosan mot Lindex men där hittade vi inget men ska åka till en köpcentra ev i morgon och då ska vi in på Lindex igen för att köpa underkläder. Jag är i stort behov av ny BH - dottern vill också ha och det var 3 för 2 på underkläder.

Sen blev det ica och storhandling men det gick snabbt eftersom vi inte hade allt för mycket tid innan  yogan började men det gick bra men glömde ju givetvis några saker och då tog vi ett annat ica på vägen hem från yogan.

Så nu är skåpen fulla.

På yogan kände jag mig också väldigt hungrig efter att vi gjort en viss rörelse - vet inte om just den påverkar magen på något sätt så det blev smoothie och en smörgås med ost så nu ska jag stå mig till frukostdags imorgon.

Och inga klockor ska ställas! Det är bara att hoppas att nattsömnen blir god och lång.

Och imorgon är det en speciell dag - men det får bli en cliffhanger!



Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar