December

December

lördag 20 april 2013

Solsken, värme och rodnadIdag har det varit en riktigt härlig dag och jag känner att det svider lite i ansiktet av all sol för man tänker ju inte på att man skulle kanske ha smort in sig med solskydd.

Tack vare att en kompis hörde av sig så gick jag inte och la mig igen vilket jag annars säkert hade gjort. Utan det blev en skön promenad över ängarna och sen satt vi ute och när hon efter ett par timmar åkte hem satt jag en stund till.

Men det blev en tupplur när jag gick in för jag kände att det hade jag behov av.

Dagens middag blev bulgur och kycklingen som jag hade kvar och jag har sen suttit i soffan och stickat och lyssnat på Flaskpost från P. 3:e boken i serien och den verkar minst lika bra som de första 2.

Är i stort sett färdig med min sjal och ska avmaska men kände att jag väntar med det tills i morgon för jag blev så trött så jag sitter nu här i köket framför datorn och dricker en kopp kvällsro och ska göra mig klar för natten och förhoppningsvis en skön sådan med god sömn.

Är dock lite - oroad är helt fel ord - men kanske ringer dottern för hon är på tjejträff och ska ju hem sen någon gång även om det är till pappan men där finns ju inget att hämta och jag tror inte ens att dom är hemma utan nu är det husvagnen som gäller på helgerna. Men bättre att ringa mig än att gå i mörkret själv eller ta svarttaxi. Så därför vet hon att hon kan ringa.

Men det kan ju också bli så att hon får skjuts med kompisens mamma kanske eller den andra kompisens pojkvän - det finns alternativ.

Gröten jag kokade till jycken i morse gick ner men jag får nog ta och mosa morötterna för han slickar bitarna rena från ris och köttfärs. Jyckeskrutt.

Han har varit ute och gjort kvällsrundan i trädgården och katten gick ut - och om han inte kommer in snart så får han vara ute i natt men det går ju bra för det är ju inte kallt och morgondagen ska ju tydligen ge samma sol som idag.

Då blir det solkräm på kroppen!

Och det blir VAM då också - lärt mig en ny förkortning. Vård av mig, eller vård av mamman eller vård av monachos (hahaha).

En förkortning som jag ska använda flitigt!

Må gott

1 kommentar:

  1. VAM, det var en bra förkortning. Den borde jag amamma. :-)
    Kram

    SvaraRadera