December

December

söndag 21 december 2008

Ska lyssna på


Peter James - Levande begravd. Det ska bli boken jag ska höra på i bilen. Det verkar kunna bli en trevlig resa. Spännande värre.

Det var tänkt som ett dåligt skämt på svensexan. Michael Harrison skulle få igen för det han utsatt sina vänner för tidigare. Men allt går väldigt fel. Vännerna kraschar med bilen på väg till puben och Michael är lämnad ensam, levande begravd i en kista som långsamt tar in vatten.

Bara tre dagar återstår till bröllopet och kommissarie Roy Grace kontaktas av den upprörda fästmön Ashley Harper. Och den som borde veta bäst var Michael Harrison tagit vägen säger inget alls. Den personen har mest att vinna på att Michael aldrig återfinns, mer än någon kunde ana …

I Levande begravd låter Peter James oss möta Roy Grace för första gången. Grace är en man som är skicklig på att utreda mord och hjälpa andra människor. Men han har inte lyckats lösa det största mysteriet i sitt eget liv; hustruns försvinnande. I Levande begravd ställs Grace inför ett fall där han har tiden emot sig och där varje genombrott i utredningen bara innebär fler komplikationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar