December

December

torsdag 9 oktober 2008

Torsdag


Igår kom jag ihåg att flytta ut sopptunnan till vägen så att det skulle bli en repris av vad som hände för 2 veckor sedan då jag hörde sopbilen innan 7 och inte hade flyttat ut den och det blev ingen tömning. Och jag hade fått plats med någon påse till full med sopor.


Allt för att känna mig avstressad och lugn så har jag idag tagit med mig ett doftljus till jobbet som nu står och ger härliga dofter ifrån sig. Och jag kan förlora mig i lågan. Det är lugnt på jobbet och det finns ju en viss rädsla att vi också kommer bli drabbade av den krisen som nu är. Man tänker till innan ifall man ska göra en renovering eller inte.


På nyheterna så är det ju väldigt mycket om Volvos nya varsel och det kommer slå hårt. Och skapa ringar på vattnet och drabba många.


I morse var jag lika trött som jag brukar och tog mig inte upp förrän klockan nästan var så mycket att jag då egentligen skulle åka på jobbet. Kan vara snabb och messade kollegan att jag blir lite sen. Sen fick jag åka och köpa fil för att ha en frukost. Orkade inte igår. Jag har ingen ork till något känns det som.


Sen så hade det tydligen varit en olycka igen och det visade sig när jag kom åkandes på en raksträcka och man ser hur bilar framför börjar bromsa i alla filer - KÖ! Och detta långt tidigare än normalt. SUCK!


Och i kroppen känns det idag som om jag var på världens gympass igår. Det känns som om jag har träningsvärk i hela kroppen. Och jag har inte gjort något. Jädra skit!


Tillbrinade kvällen framför tv'n igår och såg när bönderna fick sina brev. Ska i alla fall se nästa program och speed-datingen sen får vi se.


Och så var det Greys anatomi. Den håller fortfarande måttet till skillnad från Cityakuten. Sen blev det sängen och jag orkade 1 kapitel knappt i boken.


Ja snart är det ju i alla fall helg och vila. Fast jag har egentligen saker jag skulle behöva ta i.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar