December

December

onsdag 15 oktober 2008

Hittemissen


Vår lilla gråa hittemisse blir bara mer och mer mysig. Nu vill hon gärna gosa. Och hon tog ju klivet till min säng för inte så länge sen.

Vardagsrummet har varit lite njae-dit-går-jag-nog-inte-mer-för-än-snabb-koll.

Igår låg hon på mitt bröst och gosade över en timme och kom tillbaka trots att jag fick flytta på henne för att gå på toa. Sen låg hon en stund på ryggstödet och sov gott.

Så hon har gått från att vara en riktig bitch till kattskrälle till en riktig mysmisse.

Sonen tycker dock att hon är lite för mycket ivägen. Står han och gör något att äta på kvällen är hon gärna med, hon vill vara i hans knä när han sitter framför dator och igår låg hon i hans säng när han skulle gå och lägga sig - men hon åkte därifrån.

Då gick hon in till dottern istället och var ivägen när försökte lösa korsord.

Och ut gick hon inte i morse för vi alla gick.

Det känns jätteskönt att hon blivit en sån trevlig katt. För hade hon fortsatt vara reserverad hade det varit trist. Men kanske är det lite vår förtjänst också. Som inte struntat i henne utan har klappat och gosat med henne lite grann varje dag.

Och nu är det mitt i veckan igen. Och jag har fått en förkylningsblämma på insidan munnen. Hostar men är inte täppt i näsan. Och när jag ändå beklagar mig - tanden som jag rotfyllde har börjat bråka med mig. Det värker i den. Så jag måste ta kontakt med tandläkaren idag.

Och så har vi det vanliga. Värk både här och där. Trött men igår var jag ändå på ett lättare humör kände jag. Och visst mornar är ju en plåga och jag sitter här jättetrött och värkande men ändå lite lätt till sinnes.

Igår hade jag fått rabattcheckar på Ica.

Med stora bokstäver står det.

Här får du lägre pris på 9 varor du brukar köpa?

Ok - men när man sen tittar på detta - vilka varor det som jag brukar köpa blir jag smått konfunderad.

Visst - vissa varor köper jag ofta och nästan varje gång jag handlar. Men det är inte så att det var varor som jag alltid brukar köpa.

Tex - chicken McNuggets från guldfågel - har bara köpt 1 gång. I somras. En curry mandalay krydd mix från Santa Maria - köpt 1 gång. Fryst pajskal - köpt 2 gånger med lång till emellan.

Det enda som är stadigt återkommande var mixade sallader från Ica - jag brukar köpa dessa blandade sallad i påse.

Men det andra - så jag undrar vad kriterierna hos ica är för att få epitetet - varor du brukar köpa?
Och dagens väder - just nu grått och man säger att regnet ska komma under dagen -nice - not!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar