December

December

måndag 13 oktober 2008

En ny vecka

Och jag orkade inte kliva upp klockan 7 i morse utan ställde om klockan till 8 och "försov" mig. Alternativet var att stanna hemma hela dagen.

Trots nybäddad säng och jättetrött har jag sovit så kasst i natt. Det känns som om jag mest legat och blundat och ingen djupsömn över huvud taget. Man är medveten om vad som händer runt omkring men är ändå i en dvala.

Just nu känner jag mig inte så jättetrött "ta i trä" men kroppen har träningsvärk och lite småskum. Som i en liten bubbla.

Och idag kommer barnen. Det är en stor dag längre fram i veckan. Sonen fyller 16 år! Och när jag åkte på BB så fick vi skrapa bilen från snö. Ett sånt där minne man aldrig glömmer.

Det hoppas jag verkligen att jag slipper på torsdag och inte på länge än.

Något kalas ska vi inte ha om inte sonen vill ha några kompisar hemma till helgen eller nåt. Släktkalas får pappan stå för eftersom det är där släkten finns. Och dom är rätt många så det brukar (vad jag förstår) vara en tillställning med många inblandade. Nya frun har en stor släkt.

Det får bli en extra god middag hemma men frågar man sonen så vet han ju aldrig vad han vill ha. - Det får visa sig. Och likadant är det med presenter - jag vet inte är svaret men jag har redan gett honom present i förskott. Mobilen och pengar! Men hans syster undrar ju och får inget i hennes tycke bra svar.

Ja nu är det bara att bita ihop och önska att veckan går fort. Och ute är det grått så grått. En riktig höstdag och jag har tagit med mig ett doftljus till jobbet. Det luktar gott och är trevligt att titta på. Alltid nåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar